Kako sam prodao NRG, nabavio kufer, promijenio ulje, ja se samo vozam. Cijela morska cestovna strana Zadarske županije sije kilometre koje Xmax prolazi. Prešao sam danas 11.000 kilometara, i to se desilo na Paškom mostu u povratku.
Kako nema nikakvih radova na skuteru, niti na drugima za sada mogu samo guštati u vožnji i zapažati.
Zapaženo je sljedeće zadnjih dana:
-Skuter je postao mrvcu tromiji sa kuferom i dodatnom osobom kao suvozač, moram uzeti u obzir da je skuter u pretovaru sa tom osobom hahaha ...
- Kad sam se vozio, i držao pun gas, osjetio sam da ne vuče danas previše dobro, te bi znali okretaji sa 6.200 naglo skočiti na 7.500 iako to nisu ti okretaji za tu brzinu. No to se desilo 2-3 puta i kasnije nije, i vukao je dobro.
- Kufer se trese, pošto je tata kupio kufer, neću se žalit. Moraću to nekako srediti sa nekom gumom da stavim od ispod kufera do nosača
- Skuter se sa kuferom više trese u zavoju, nestabilniji
- Gume držu fenomenalno i svakim dan im se divim iako je zadnja istrošena. Sutra mi dolazi nova NON-PRO verzija navodno sa oznakama A-A za Potrošnju i kočenje po mokroj podlozi, ova je sad na njemu E-C a odlična je...
- Ne žalim potrošene kune za Xmaxom...
- Postao mi je malo trom, al opet, mogu razumit da je to do mene i mojih upgrejdova, tipa šira zadnja guma, retrovizori, položaj vizira, kufer...
- Uspio sam ga natjerati na potrošnju 2,5 litara na 100 kilometara. Doslovno držiš ga na 5.000 RPM i paziš da ih ne prelaziš. Gotovo putna brzina Skippera, tako da sam prezadovoljan potrošnjom. Setup: ja, skuter i kufer, bez dodatnih osoba.
- Uspio sam otkriti kako se zaključava volan i kako se otključava bez ključa hahaha... (tipa ispraznila se baterija)