Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (2/125) > >>

PchelaUbica:
Cestitke na kupovini 👍💪👌
Prelijep skuter. Al bolesno skup
Kod vas je to statusni simbol dole u dalmaciji. ima ih na svakom cosku, dok kod nas neces vidjet nijednog

challenbeen:
Hvala deki  :icon_thumright:

tdj595 ; gle, za moju visinu očito nije udoban za velike ture. Isto sam i ja pomislio nabavit neki jastuk, makar mamu nagovorio da mi sašije nešto udobno. Definitivno ću nešto iskemijati (planirao sam čak kupiti comfort sjedalo a ovo original modicifirat tj pretapecirat vozačev dio sa udobnijem sjedalom, al mi se neda bacat pare u vjetar) a to će biti baš neka vrsta jastučića tapeciranog u sky srebrnu/sivu boju  :happy8:

Dario007 ; hvala ti, nadam se da cu proć minimalno 50.000 sa njime pa ko živ ko mrtav. 50.000 kn je zapravo u redu cijena, ako ćemo realno, ako se on stvarno sljedećih 70.000-100.000 km prođe bez ikakvih problema uz redovite servise i prijevremene izmjene ulja (ako je interval 5.000 kako je propisan, minjaš do 3.000 km)

kasko:

Nekidan sam platio 3.300 kn za fuuuuuul kasko sa svim zaštitama i osiguranjima za Vitaru 1,6i 2017 god... ne znam, jebiga hahaha ...

Corector ; volim sve napisat, tako sam za sve napisa do sad, sva tri skuterićaaa  :laughing1: haha dada, očito smo "pravi" komadi hahah ... a čuješ, baš dan prije kupnje novog xmaxa išao sam sa buddy64 po njegovog xmaxa250 2007 godište. Vozio sam ga od Vodica do Biograda i bio mi je čak puno udobniji nego ovaj novi. Znači ništa pretjerano puno... Kako sam gore napisao, ne želim plaćat comfort sjedalo jer smatram da nije baš nešto bolji (ali mi sad žao što nisam uzeo za 3.000 kn više TechMax izvedbu).

Na nexusu sam se zadnji put vozio 2015-ste godine kao suvozač. Nisam nijedan išao gledati polovni jer po opisu i slikama nijedan mi se nije činio dovoljno dobar (super stanje).

Što se tiče vožnji noću, i ja ih obožavam jer vidim da li mi netko dolazi u (prije) zavoj(a), koliko je daleko od mene i slično. Ni meni nije jasno, samo evo, nastojat ću to sve detaljno istražiti i tu objasniti.

PchelaUbica ; hahahhaha da, doslovno, ili ih vidiš 400 komada u jednom danu, ili ne vidiš nijedan. Ali ih ima MAAASUUU!!! Vidit ćeš mojeg kad krenem putovat sa njime po HR hahahaha

igor.sb:
yamahica ko sisica  :cice:

što se tice sica, sjecam se efz dok je imao nexusa 250, i zalio se na neudobnost sica, a bio je skoro pa istih gabarita  :toothy10: :toothy10:

znam da je dao raditi sic kod shadowa, pa baci oko, pitaj jel se isplati tu šta
https://www.facebook.com/Shadowsc-Moto-Sicevi-116521738693047

Deki.:
Sjedalo će ti se s vremenom profilirat ipak s ti ljudina i po.
Najbolji položaj sjedenja i sjedalo u toj klasi ima Downtown 300/350.
DT 350 nešto bolje ide ali kad ga kupiš oženio si se na dulje vrijeme. Zato gledam xmaxa

Poggiali:
Super recenzija  :headbang:

I bas mi je zao zbog sica... ovako super izgleda skuteric... nadam se da se da nesto iskemijat za udobnost, ako nista, nabavi biciklisticke hlace  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju