Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: zvonkec92 - 30 Kolovoz, 2020, 12:46:38 ---Vidjeh slike na fejsu sinoc kuda si tripovao sa boljom polovicom :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hahah da da da... :glasses9: oboje bojih polovica sa 300 km putem...
Nego, da odma napišem što god. Kiša je taman počela padat u Zadru, upalio sam skuter i išao doma po auto. Vozio sam cca 20 km po kišici/mokrome, i zaštita za ruke je katastrofa. Jedva čekam da mi dođe sa aliexpresaa.
Trebao bih veći vizir definitivno jer točno vidim kako diže kapljice i direkt u kacigu... jao jao
Što se tiče guma, gume su se pokazale dobre, a sustav protiv proklizavanja se pokazao još boljim (zadarski vrhunski asfalt iz 1980ih)! U 2 situacije sam trebao past ali me izvukao i digao me. Ostao sam paff. Toočno sam ga zavolio!!!! hahaha
Jučer smo išli cca 5 kilometara po makadamu. Horor. HOROČINA. Nikad ga više neću vozat makadamom, počelo škripat, stenjat, ja zatvaram oči i gledam evo 2000 eu štete... izađemo sa makadama, lagano do Mosta na Zrmanji, ostavim ga 30 minuta da se ohladi i sa 2 litre vode po diskovima, i i za blokovima... sve stalo škripat, stenjat... ka nov je sad :D
Svejedno sam ga jutros kad se probudio, odvezao lagano do praone, oprao ga, sredio ga, i ne brigajte se, oprala ga posli toga odma kišica ona kad sam išo kući i sad je prljav od kiše. To mu je ujedno bilo i prvo pranje ikad... hahaha
1780 km na satu.
Sa Xmaxom sam zadovoljan za sad, a i trtica me manje boli, ali me boli i dalje. :dontknow:
challenbeen:
Evo da odma napišem potrošnju koju sam primjetio:
Penzić vožnja, lagano 4500-5000 okretaja - 2,6 litara (cca 70 km/h)
Standardna vožnja, laganih 5500-6000 okretaja - 3,1 litra (cca 80-100 km/h)
Ganjanje magle, lagani pun gas - 5.0 litre (140 km/h)
Iznenadio sam se kako ima force za povuć 140 kila na sebi. Uz brijeg od 10% nagiba ga dovuče do 100tke dok si reko keks. Impresionirao me u svakom pogledu, osim, naravno, neudobnog sjedala :glasses2:
challenbeen:
DPD ga je dostavija. Ja prezadovoljan brzinom dostave.
Stiglo mi također sa DPD iz mall.hr i ovo sredstvo:
Kad mi se bude dao spajat miniwash, onda ću ga probat... čini mi se zanimljiv proizvod :glasses9:
tdj595:
Meni jos nije stigo a narucio 2 tjedna prije s onog linka sta sam i tebi poslo haha. Ajde javi kakav je, prpbaj ga skroz malo napuhat tako je navodno najbolje
challenbeen:
--- Citat: tdj595 - 02 Rujan, 2020, 10:40:11 ---Meni jos nije stigo a narucio 2 tjedna prije s onog linka sta sam i tebi poslo haha. Ajde javi kakav je, prpbaj ga skroz malo napuhat tako je navodno najbolje
--- Kraj citata ---
Dobro da si napomenio, ja sam ga napuhao skroz, pa cemo probati. Baš planiram do Zadra se zaletiti :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju