Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (81/125) > >>

challenbeen:
Pa onda valjda mogu imat taj osicaj ;P  :occasion14: :occasion14:

challenbeen:
Što se tiče zamjene prednje gume, ovaj puta nisam snimao video, ali skinuti gumu se može jako jednostavno... treba podbočit nekako da se podigne skuterov prednji kraj, zatim se otpusta jedna jedina matica na šarafu, izvuče se šaraf, i to je to. Kad se vraća, mora se skinuti kočiona čeljust, i blatobran, zatim se montira guma, vrati čeljust a potom i sam blatobran. Skuter sam odma provozao par kilometara i zadovoljan sam montažom. Vidit ćemo kakva je bridgstonka kad prođem kojih stotinjak kilometara sa njome..

marinkopavicic:
Pratim temu jer sam od prije misec dana vlasnik x max 300, 2018 godina.kupio ga polovnog i kako sam na prijašnjem x max 250(kojeg još nisam proda) ima  2+1 rezervni ključ a ovdi imam samo oni 1 daljinski šta je normalna situacija kad se kupuje novi skuter(????) pomislio sam napravit rezervni.u pribudić-borčić Split su mi rekli da se daljinski kupi kod njih za 385 kuna ali za aktivaciju koda triba kartica sa brojem koja se dobila pri kupovini skutera koju naravno nisam dobio od prijašnjeg vlasnika...zna li netko kakvu shemu ko bi to moga rješit

balki:
Aj izgooglaj malo i provjeri na youtube jer vjerojatno ima master->slave opciju programiranja novog kljuca.

marinkopavicic:
Ima na youtube ali uz tu karticu koje ja nemam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju