Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
Corector:
Sad je bas fino napucan zadnji kraj zbog gume, zna to i sminker talijan, pa je to ucinio na Beverliju 350, ta moc se osjeca. Sad mi nije jasno zasto Yamaha voli stavljati za "broj" uze gume od ostale ekipe, rade to i na dosta motora. A dobro su krenuli s Aeroxom, tad su bili najjaci sa 140 sirinom iza.
Nisam stigao pogledati usporedni test Beva 350 i Xmaxa 300 glede performansi, talijan ima oko 3ks vise pa sad kako to izgleda u praksi? Jesi probao kakav rejs?
challenbeen:
Negdje kroz temu sam spomenuo, znači sve stock je tad bilo na mome, do 80/90 km/h nad beverly 500 je dominantan. Znači u gradskoj vožnji Xmax rastura. Čim smo otišli posli nadvožnjaka prema Bibinjama, ostavio me, on je već skretao iza zavoja gdje se sužuje cesta a ja sam bio na punom gasu tek kod zadnjih semafora. Sa beverly 350 novijim smo tu po ubrzanju i krajnjoj.
Slažem se. Sada je nekako ispunjen kad je veća guma na njemu. Tek sam napravio 6 km sa njime. Posli 100-500 km napisat ću neke dojmove, ako vrijeme bude pogodno, nadam se još ove godine.
stipe:
500tka sa laksim valjcicima je raketa, ispaljuje samo tako, od starta...
Serijala je mrtva ma startu a posli 80 bas krene kako triba...
challenbeen:
Mislim da je xmax baš nešto između toga. Vidićemo kad stigne variomat i duža getriba kakve će biti dodatne perfomanse. A do tad, idemo vidit kako se ponaša sa ovom gumom. Plan je za sada Nedjelja i Ponedjeljak jer zovu sunny day :headbang: :headbang: :navijac:
challenbeen:
Evo i videoooo :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju