Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
dario007:
Ja sam imao ultra skupe dimenzije na Polu i preporodio se od kad sam presao na Nexen koji je bio u pola cijene.Guma je bolja od duplo skupljeg Bridgestonea.Toliko sam bio odusevljen da sam si i zimske Nexen uzeo koje su malko jeftinije od eskimica,a 3 klase su bolje
Deki.:
Nexen je dobar Bridgeston nije baš nešto imam ih tvorničke na Dači
challenbeen:
ah, sjećam se tih livih brendova na kojima sam mogao samo voziti "normalno" u smislu eko vožnje do 70 km/h. Jednom sam stavio Yokohamu, skoro razbio auto, jedva ga držo ravno na 100 km/h. Fulda jednom vratio nakon 50 km vožnje. Doslovno sam se vratio nazad u vulkanizera i natjera ga da si ih zabije u šupak. Davno sam prestao plaćati puste škole plažanja 2 puta radi 200 kn razlike i radije isto ovako kao za skutere, raspitam se i uzmem the best no opet u rangu kojem neću preplatiti. :glasses2:
jebiga, ja sam svaki dan u autu, radim posao takvi kad dobijem poziv, moram stisnut gas da do posla stignem što prije :headbang:
šteta samo što su na ebay.de skočile cijene pa su iste cijene tu i tamo xd... ah ta vremena kad sam tamo plaćao 50% cijena.. haha
challenbeen:
Kako sutra održavamo mini meet i druženje u Zadru, palo je lickanje Xmaksića...
Nisam ga oprao prvo miniwashem, jer nisam imao mogućnosti za to, pa sam ga na suho oprao vlažnim, pa suhim, pa onda ovim zadnjim profi car detailing sredstvom za plastike
DNKZ:
Bravo za održavanje i uživanje u biti!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju