Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (62/125) > >>

challenbeen:
u toj dimenziji nema hoopica, samo u ovoj 150  :dontknow:

matija84m:
Znam da nema.
Zato bi isao na 150/70-14 jer mjesta ima, pa bi jos malo dobio na brzini i momentu :toothy10:
A i na izgledu, da nije uska kao na biciklu :dontknow:

challenbeen:
Na slično sam i ja ciljao...  :glasses9: najviše se nadam da ću ga moć legnut više u zavoju  :laughing7:

žao mi je samo što nemam za dimenziju veću (130/70/15 prednje)

matija84m:
A steta za prednju.
A zadnja ce bit super :icon_thumright:

Corector:
Uuu ovaj Hoop obecava. Sa zadovoljstvom pratim jedan vjerodostojan, kvalitetan i ono sto je rijetko vidjeno, brz review. Vozis se stalno i vise nego dovoljno, tako da je to bas ono sto me zanima :D
Kladim se da ce mit o prebzoj potrosnji gume biti iskorjenjen. Ovaj Hoop je prilagodjen indeksima tvom skuteru. Prvi dojam ce biti kakav je kalup gume, dal je gljivasta ili nije, a poznavajuci Bridgestone oni su negdje na pola puta izmedju gljivastih i uskih kalupa.
Recimo meni se jako gljivaste brzo zaravnaju i vise ne mogu skretati, doslovno je tesko moguce to raditi. Jedino su bolje kad nalegnes u zavoj zbog vece povrsine i pruzaju vecu stabilnost, ali nije sve tako sivo jer imas Racera sa Savama koje imaju najuzi kalup od svih, i stvarno su ispod deklariranih sirina guma, a to je se nastavilo i s Mitasom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju