Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (57/125) > >>

challenbeen:
trenutno na satu: 6 250 km

Danas puka Povljana - Novalja - Zadar - Kožino - Povljana. Nosio dijelove NRG na poliranje kod forumskog člana MIC  :glasses2:

matija84m:
Pa 130€ i nije neka pretjerana cjena. Ako je kvaliteta ok.
Jbg trebao bi nac nekog tko ih zna zaljepit inace uzalud sve. I jos da nije skup.
Ali izgled skutera se mjenja u potpunosti.  :headbang:

ljubo46:
Uff koja ljepota :headbang:
Jel zima za voznju dolje?

challenbeen:
matija - hah, da slažem se stobom. 1000 kn naljepnice možda i vrijedu ako imaju jamstvo od minimalno 2-3 godine. Čak imam ekipu koja kvalitetno operira sa ljepljenje folija po autu u Zadru (autofolije Kika).
Ma ja nisam tip za naljepnice, nisam zalijepio ni onu od tehničkog na skuter  :laughing7: u planu mi je skinuti i onu jedinu naljepnicu od Warring sa bočne strane. I staviti mat crnu alu nosač tablice da baš nikakve oznake nema. Još razmišljam dali da skinem i oznake bočne od XMAX što piše...

Ljubiša - a što da ti kažem na to... 20*C u 13h ... danas sam stukao 230 km na skuteru... baš sa guštom i dobrom opremom. oko 17:30 sam se vratio po 10*C kući, i jedino što mi fali od opreme su zimske rukavice, correcor mi je već rekao za jedne, 20 eu koštaju a lijen sam ih  naručiti, odnosno nešto me Erste zajebava sa brojem na koji šalje potvrdu... ma nešto što mi se neda sad radit... ali otom potom.. hahaha

ljubo46:
Jbt 20 stupnjeva pa to je taman za voznju suncano i suho. Kod nas na kopnu se to nece jako dugo dogoditi  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju