Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (4/125) > >>

grx:
Čestitke! Znaci Povljana je dobila X maxa  ;D
Tu sam, pa ak te vidim zaustavim da pozdravim...

challenbeen:
Hvala ti punooo kolega dacerovs  :glasses9:

Što se tiče LEDica, po mome mišljenju smatram da bi tribali bit višlji, jer kad si u zavoju si nagnut, te širina ne predstavlja problem, nego visina :icon_biggrin: moraću to nešto iskemijati, makar ga sam išao riktati.
Prvo prčkanje po Xmaxu sam napravio sinoć u 21:00 kad sam vizir podigao na najveći zub, i aerodinamika preko 100 km/h dok sjedim uspravno je puno puno bolja!

grx ; tako je, Povljana je dobila Xmaxa... slobodno me zaustavi, a nećeš moći prije 27-oga jer radim dnevne u Novalji!

Evo, da odma postavim fotke gdje sam probavao skuteriće prije nego što sam ih išao kupiti, a razlika u udobnosti je ogrobna. na Nmaxu sam se osjećao kao da sam na aeroxu ili runneru... pa bacite pogled kako izgleda paški medvid na skuterićima.. haha  :laughing6: :toothy12:

Testni model Nmax155

Testni model Xmax300 TechMax:

dario007:
Nisi valjda od Paske soli toliki izrastao,jbt Nmax izgleda ko igracka pod tobom,heheh :laughing7:

Dobro da nisi Nmaxa uzeo,tocno bi na onom spoju vozackog i suvozackog sica morao sjediti...Jbg u Japanu ima valjda 3 covjeka tvojih gabarita,oni sve rade za pinklece i tu se mi od 170-180cm smjestimo kak treba.

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 25 Kolovoz, 2020, 09:33:19 ---Nisi valjda od Paske soli toliki izrastao,jbt Nmax izgleda ko igracka pod tobom,heheh :laughing7:

Dobro da nisi Nmaxa uzeo,tocno bi na onom spoju vozackog i suvozackog sica morao sjediti...Jbg u Japanu ima valjda 3 covjeka tvojih gabarita,oni sve rade za pinklece i tu se mi od 170-180cm smjestimo kak treba.

--- Kraj citata ---

Pa na skiperu ti se ja vozim na suvozačevom sjedalu, nagnut na naslonjač tj kufer... kad sam sam na skippiću, sa njime mogu di oću koliko god dugo triba.. u dvoje se zamorno vozit, probali smo do Splita, neudobnije ispada nego na xmaxu... na xmaxu bih isto sjedio na pola, ali ne mogu radi otkinutog djela  :dontknow: javio sam se onome "Shadowsc Moto Sicevi", kaže mi čovik da tek na zimu dolazim na red i da će me koštati cca 1600 kn. Ovako kupim comfort sjedalo i popušim 2.000 kn bezveze a ovako sam na sigurnom. Do tad bi mogao nabaviti onaj  airhawk, po recenzijama sam vidio da ga masu hvalu a na motori.hr određeni ljudi više ne idu nigdje bez njega preko 20-50+ km ... možda ga naručim, vidiću koliko će me opeljušiti prva izmjena ulja, one pi*darije za nosače navigacije i to  :glasses2:

tdj595:
Imas na aliexpressu kopiju airhawka to sam ja narucio za prvu ruku da ne bacam pare ako ne posluzi, a i reviewovi su dobri dosta na aliju. Navodno ga treba skroz malo napuhat da zrak prelazi s jedne na drugu stranu kako ulazis u zavoje i naginjes se

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju