Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: zvonkec92 - 18 Rujan, 2020, 15:33:16 ---Meni su bas super ovak neobojani, nemoj nista farbat dobro je ovako
--- Kraj citata ---
pre tamni su, onda moram zatamniti vizir, a to ne želim :D
dacerovs:
Evo i mene glavnog krivca hahahahha.
Marko, nemos nista dirat, nemoj nis piturat!! Ovakav kakav je trenutno je najbolji!!
Al ako neces poslusat nas, napravi kako te volja hahah, ionako pola foruma tako radi.
challenbeen:
--- Citat: dacerovs - 18 Rujan, 2020, 15:40:56 ---Evo i mene glavnog krivca hahahahha.
Marko, nemos nista dirat, nemoj nis piturat!! Ovakav kakav je trenutno je najbolji!!
Al ako neces poslusat nas, napravi kako te volja hahah, ionako pola foruma tako radi.
--- Kraj citata ---
Hahaha, dobro dobro, poslušat ću te.. valjda bi kinezi već nudili ofarbane. Ali definitivno mijenjam šarafe, stavljam prokromske, ovo mi se baš čini kao da će se brzo istrunut...
Deki.:
Imaš puno vin decodera na netu.
Upravo je Viktor moto čovjeku prodo Yamahu 2018god pod 2020god. Na kraju mu dao novi model
challenbeen:
--- Citat: Deki. - 18 Rujan, 2020, 16:04:15 ---Imaš puno vin decodera na netu.
Upravo je Viktor moto čovjeku prodo Yamahu 2018god pod 2020god. Na kraju mu dao novi model
--- Kraj citata ---
Tko je taj lik? kako je provjerio da je 2018? jer čini mi se ista stvar kod mene... kako ga je dobio, tj kako se žalio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju