Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Peugeot jet force pali uz pomoc kucnog komprsora,slab na gasu pod 4000obr/min
matija84m:
5.3 bara, ali palio i vozio?
Palo mi je na pamet da mozda ispitas koliko ti je tocan taj mjerni instrument za kompresiju. Mozda kompresija nije losa ???
Rajko:
--- Citat: Rajko - 10 Kolovoz, 2020, 21:23:51 ---
--- Citat: matija84m - 10 Kolovoz, 2020, 20:58:48 ---A sta nevalja sa orginal cilindrom? Ako je radio vrati njega u funkciju.
--- Kraj citata ---
Orginal ima najvise kompresije 5,3bar tu negdje,kad prodes s prsto nije to to osjeti se malo brdo nije to sad velko brno al ga osjetis, i ta mala razlika med klipom i cilindrom 0,07mm
--- Kraj citata ---
Rajko:
--- Citat: matija84m - 10 Kolovoz, 2020, 21:39:47 ---5.3 bara, ali palio i vozio?
Palo mi je na pamet da mozda ispitas koliko ti je tocan taj mjerni instrument za kompresiju. Mozda kompresija nije losa ???
--- Kraj citata ---
On pali samo uz pomoc kompresora, brez kompresora nece da upali, mozda upali kad se ugrije na 60 stepeni al i to redkokad
Daniel jet:
Pa orginal je isto gus ili... Ako je loš idi na specijalu buši ga na 40,4. Neznam kako bi tu radio kit od 70 to je procedura ostani na 50cc.Nešto drugo tebe jebe provjeri kompresor zraka koliko puše, regulator tlaka je sigurno propišo zamjeni ga provjeri usisne lamelice i obavezno kupi par novih svjećica jer ove crne možeš baciti...
Rajko:
--- Citat: Daniel jet - 10 Kolovoz, 2020, 22:30:14 ---Pa orginal je isto gus ili... Ako je loš idi na specijalu buši ga na 40,4. Neznam kako bi tu radio kit od 70 to je procedura ostani na 50cc.Nešto drugo tebe jebe provjeri kompresor zraka koliko puše, regulator tlaka je sigurno propišo zamjeni ga provjeri usisne lamelice i obavezno kupi par novih svjećica jer ove crne možeš baciti...
--- Kraj citata ---
Orginal je alumini nisam napiso zaboravijo, gdje mogu dobita oda klip ako ga busim? Mjenjo sam kompresor isto, lamele sam dao nove, gdje bude regulator tlaka, da nike mozda u zeleni injektor?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju