Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Peugeot jet force pali uz pomoc kucnog komprsora,slab na gasu pod 4000obr/min
Rajko:
--- Citat: matija84m - 10 Kolovoz, 2020, 19:04:47 ---Karike skines sa klipa. Onda ju stavis u cilindar u njen prirodni polozaj. Odozgo ju poguras sa klipom oko 2 centimetra i vidis kolko zijeva. Odnosno sa mjernim listicom bi trebalo izmjerit kolko je otvorena. Nebi trebala bit vise od 0.8mm
Jer karike su krivac za kompresiju, ako je sve ostalo uredu. A cini se da je.
--- Kraj citata ---
Aha to sam vec gledo i ok je... ja mislim da je cilinder kad prodzem sa prstom ni u najboljem stanju... neznam ni sam... oba injektora, pumpa, su radili na drugom motoru normalno...i kako vi i ostali kazete da je slaba kompresija...sad kako doci do 7 bara to je velko pitanje moguce samo jos cilinder ili glava od cilindra drugo nema gdje da pusta kompresiju :icon_scratch:
Rajko:
Sad je samo pitanje ako napravim da je razlike medzu cilindrom i klipom 0.025-0,035mm dali ce imati bolju kompresiju il ne... da ne bacam brezveze pare a na kraju ostane isti problem...sa orginal cilindrom bolje radi nego sa gusom...kad malo pirnem vazduha on odma pali i kad je leden, zato mislim ako bi ga dao obnoviti ja mislim da bi bilo ok, samo nism 100% siguran u to. :dontknow:
Rajko:
--- Citat: Oliverxxx2 - 10 Kolovoz, 2020, 16:04:53 ---Mislim da ti je pametnije staviti neki solidan kit 70ccm i popratne stvarčice...
--- Kraj citata ---
Moram prije resiti problem da normalno radi onda je lahko zamenjati...dali normalno radi kit na ditechu ?
matija84m:
A sta nevalja sa orginal cilindrom? Ako je radio vrati njega u funkciju.
Rajko:
--- Citat: matija84m - 10 Kolovoz, 2020, 20:58:48 ---A sta nevalja sa orginal cilindrom? Ako je radio vrati njega u funkciju.
--- Kraj citata ---
Orginal ima najvise kompresije 5,3bar tu negdje,kad prodes s prsto nije to to osjeti se malo brdo nije to sad velko brno al ga osjetis, i ta mala razlika med klipom i cilindrom 0,07mm
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju