Općenito > Propisi

j#bo BOG MATER TEHNICKIM.PREGLEDIMA

<< < (5/7) > >>

Corector:
Dobar odnos sam ostvario prelaskom na bicikl, usput sjebao ove %u0161takore koji cekaju s radarom i po nevidjenim pljuskovima ne bi li o%u017Eegli svakog vozaca na cesti nakon dolaska %u010Dovida hehe .
Dakle onak, rasterecenje psihe od nagomilanih pr%u010Ditelja boooog te j#bo, plus fizicka aktivnost ti dize dopamin = vi%u0161i nivo.

j**** ti mater i jurnjavi vise, al 56kmh sam uspio nagurat. :D  Sad moram iz steka osposobit pravu pilu, koja trosi manje energije na 100km.

Tripuje se...

E da, imam ledice na bajku, bijele naprijed i crvene iza, znaci teska ilegala jer dozvoljavas drugim sudionicima u prometu da te vide, bas ono za dugogodisnju kaznu zatvora, al nitko te ne prci na tehnickom niti onom vanrednom  hehe

Deki.:
Samo će ekologija da pati.
Kad založiš pasulja za večeru euro1 bit će nedostižan

Corector:
S dubokim postovanjem. Ovom prilikom se ne ispricam, nego vsm j**** mrtvu mater, gdje su me u CVH odjebali sto je ugovor ispunjen s cenom kemijskom. Za njih je to kopija ugovora, a rucno jenpusan crnom kemijskom.

Da li je crna kemijska zaista zabranjena prijennegoli se raspalim prema ovim g#vn#rima???

Edit: dos'o u drugu stanicu, i lijepo ozdravim i pitam, jel primate ugovore s crnom kemijskom? Da. Ako je original.
Jasan i logican odgovor.

Kzj**** ja boga oca i sve zivo onim nesposobnim mrtvacbicama, onim teskim i toksicnim odvratnim spodobama koje guse ovaj cijeli sustav.

balki:
Samo si ih smireno trebao pitati u kojem to pravilniku pise. Debili.

Corector:
Njsta to, krava se ponasa ko da je predragocijena krv isusova, odjebala me i sta da ja tunradim. Jos sere neato neda ni voditeljica bla bla.

Dakle ovi u CVH su najveca suga i g#vn# u hrvtkoj, to su preksrasni PREinteligentno i PREpametni ljudi, toliko su napredno jebeno dobri da izlaze izvan ljudskih okvira i postali su teski bolesnici. Dabogda se kljukai sa 40 psiho tableta dnevno j**** vam mater u usta volesnu!!!!!

Ti su me kreteni jebali za sve zivo, a nece mi izmjeriti DOT tekucinu vreliste mater im u usta j****.

j**** vam.mateer prepametnu u usta jos jednom, toliko ste pametni da ugrozavate egzistenciju i komplicirate zivot drugima, jer ste jebwno prematena zlostavljacka g#vn#, nebem vam buducu nerodjenu krv koju cete smjestiti na ista radna mjesta i koja ce srati ista g#vn# kao i vi. Dabogda okotili teskimstupank retardacije jer vam nije mjesto na svjetu posto ste prepametni, gonite se ispod zemlje ilinu smemir.

Otisao na drugi tehnicki in svea sam sad rijesio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju