Općenito > Propisi

j#bo BOG MATER TEHNICKIM.PREGLEDIMA

<< < (4/7) > >>

gavranpero:
Evo kako se u BIH produžava polisa za skuter.

Donese mi na posao, skuter ni vidio tehničkog.

Corector:
I dalje nije rijeseno, al nema veze jer me zaboli, potrosen sam.

Ali sam saznao u cemu je problem. Prvo diplomirajte Pravo, pa vas nece nitko prČit.

v3kac:
to je sve mačji kašalj, a kaj bi rekli kad od djelatnice sa tehničkog, snahin brat dođe registrirati novi novcati kombi iz dučana i to traje 3 dana i dolazi 10 puta, a u jako dobrim odnosima su  :icon_biggrin: , ta djelatnica radi preko 30 godina u stanici .... totalno nesposobna.

dario007:
Mislis bili su u dobrim odnosima  :toothy12:

Zigas:

--- Citat: gavranpero - 28 Srpanj, 2020, 19:33:03 ---Evo kako se u BIH produžava polisa za skuter.

Donese mi na posao, skuter ni vidio tehničkog.

--- Kraj citata ---

Tako je bilo  pre 2 godine kod nas. Samo si reko, da ti je skuter na moru na Hrvatskom i da ga voziš na godišnjem.

Za plovila još uvjek može tako ;D

Ima i razlike u samim tehničnimi. Kod nas u Trbovlju mi Alfa sa euro 3 sportskom 200 cell katolizatorom ne prodje a u Litiji (15 km od nas) je sve OK.

Letos i lani sam sa skuterom prošao sa ledicama za glavna. Na Alfi su mi rekli, da nek mi bude jer imam parkirne ledice. A ksenon kit 6000k je bio Ok ;D
3X sam jih na istom tehničnom pitao, dali bi mi upisali komplet Supersprint auspuh od grane 4-2-1 do kraja. Gleda i kaže, bez veze bacat pare, jer nitko neče primjetiti da nije original kaže.

Vodim letos na tehnični od frenda potpuno stock Apriliju Purejet  sa blokadom na variu i bacaju me, jer jedan šteker za stop svetla na kočnici ne radi.

Znači isto tombola kod nas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju