Općenito > Generalno o skuterima

runner ...ugasio se

<< < (3/5) > >>

tomica89:

--- Citat: Brla - 27 Listopad, 2008, 16:23:34 ---prvo svjećicu promjeni pa pogledaj jel imaš benge zatim ak ne rješiš problem filter zraka čistiš isto tako i karbić, provjeriš prirubnicu i to jel sve dobro dihta i ak nije to ona je klip dobio po p...

--- Kraj citata ---

benge sam još stavil i stavil sam drugu svjećicu....sad me zanima kako da očistim fergazer i kako da provjerim prirubnicu???(di se ona opće nalazi :help:)

...i da napomenem da u zadnjih mjesec dana (od kad je došlo hladnije vrijeme) je skuter pod punim gasom znao smanjiti okretaje i malo početi usporavati i kad bih znao krenuti s mjesta je znao prvih par metara trokirati (skuter je prije toga radio bar 3-4 min i nisam krenuo sa full gasom) a kasnije je bilo ok...možda ima to isto kakve veze :dontknow:

...zval sam tipa u servis i on mi kaže da se fergazer sigurno zaštopal, a ja ga neznam očistiti :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: tomica89 - 27 Listopad, 2008, 14:38:38 ---...pozz svima....
imam problem sa svojim runnerom 50 (ima 7500 km) ......danas sam se vozio nekih 1.5 km i nakon toga je skuter jednostavno izgubio snagu i ugasio se..... probao sam ga preko kurble par puta upaliti ali nikaj od toga(akumulator mi je prazan) ....probao sam kurblu rukom i ide kao i prije...

--- Kraj citata ---

I meni je akumulator prazan već 3 godine i radi toga su mi žice pregorele (vjerojatno) radi prevelike struje koja nije mogla otić na akumulator. Srećom nije na sredini instalacije da nisam moral sve odmatat, i srećom kaj su žice od svjetala bile, a ne neke druge!

Neznam  :dontknow:

Možda je samo fergazer... Gdje gorivo točiš?

tomica89:
na INI točim.....jebiga kad mi je najbliže

tomica89:
SLOŽIL SAM SKUTAAAAA !!!! :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:   ....poštelal sam karb kak spada i sad radi ko lud :headbang: :headbang: :headbang:

dhorvat:

--- Citat: tomica89 - 28 Listopad, 2008, 10:17:01 ---SLOŽIL SAM SKUTAAAAA !!!! :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:   ....poštelal sam karb kak spada i sad radi ko lud :headbang: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

Ajd neš konkretno napiši kaj si napravil oko karba!  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju