Općenito > Generalno o skuterima
runner ...ugasio se
tomica89:
...pozz svima....
imam problem sa svojim runnerom 50 (ima 7500 km) ......danas sam se vozio nekih 1.5 km i nakon toga je skuter jednostavno izgubio snagu i ugasio se..... probao sam ga preko kurble par puta upaliti ali nikaj od toga(akumulator mi je prazan) ....probao sam kurblu rukom i ide kao i prije (znači valjda da nije izgubilo kompresiju :dontknow: ) ,promjenio sam sviječicu ali to nije nikaj promjenilo...... nadam se da nije zacvikal ili ?.....
kaj vi mislite kaj bi moglo biti i kaj nek pogledam ?? (samo da napomenem da nisam na ti sa rastavljanjem mašine i da to nisam nikad radio)
sanatorium:
a je si vidio dali imas gorivo :toothy11:
tomica89:
pokazuje da imam (mada već dosta dugo svijetli lampica) ...budem još nalijal pa bum probal....ali mislim da nije do toga
sanatorium:
pa stavi gorivo i kurblaj ako nece ni tad onda ( zatvori so rukom filter zraka i kurblaj tako je uspelo kaj jedna luna vision ) ako nece da upali onda neznam sta mu je :headbang:
neer:
--- Citat: tomica89 - 27 Listopad, 2008, 15:04:18 ---pokazuje da imam (mada već dosta dugo svijetli lampica) ...budem još nalijal pa bum probal....ali mislim da nije do toga
--- Kraj citata ---
haha...haha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju