Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pojačalo
3alfa3:
Gdje u ZG mogu kupit LED zaruljicu formata standardne balonke 12V 5W koja ce svijetlit istim intenzitetom? Obicna mi pregara zbog topline svakih godinu-dvije i neda mi se vise pazit prije rege jel svijetli i odlazit na benzisku po novu :)
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
jeeves:
Pozdrav!
Znači Agility City 125, Technicas 4 Scoot auspuh, Dr.Pulley slideri 11.5g (tvornički 13g), Koso bijeli federi +1500.
Kvačilo je RMS vulgaris, na njemu oko 30000km.
Skuter ide ok, ali ima "rupu" od otprilike od 40-60km/h.
Krajnja brzina mi nije važna, volio bi nešto bolje ubrzanje.
Ok, bolje je u odnosu na 13g, ali bi volio još malo.
Skut inače ima 59000km, carb je stock.
Otvoren za sve prijedloge do neke razumne cifre.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
jeeves:
Pozdrav!
Znači Agility City 125, Technicas 4 Scoot auspuh, Dr.Pulley slideri 11.5g (tvornički 13g), Koso bijeli federi +1500.
Kvačilo je RMS vulgaris, na njemu oko 30000km.
Skuter ide ok, ali imam osjećaj da slabije ubrzava od otprilike 40-60km/h.
Krajnja brzina mi nije važna, volio bi nešto bolje ubrzanje.
Ok, bolje je u odnosu na 13g, ali bi volio još malo.
Skut inače ima 59000km, carb je stock.
Otvoren za sve prijedloge do neke razumne cifre.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Dino-X race:
Pozz ekipa, pitanje.. A3 1.9 tdi 77 kw,2007.god. Kad je vani 20-tak stupnjeva i stanem ugasim auto poslje duze voznje,znaci vruc i on.. kad idem palit za par minuta upali skroz onako sporo,sporo digne obrtaje. Digne na oko 800,malo iznad kolko mi se cini a nekad upali tako i ugasi se odmah za sekundu,drugo paljenje upali opet tako sporo. Greske nema, aku dobar, alnaser napravljen. Znaci vani ugodno toplo,on isto zagrijan nesto mu ne pase... forumi dosta spominju senzor temp.motora,senzor bregaste? Ne desava se to cesto, ali zivcira pomalo. Jel se tko susretao s time? Hvala
Poslano sa mog SM-A750FN koristeći Tapatalk
3alfa3:
Kupio sad 4 komada u Intersparu (50kn/kom), sad se dobije i nastavak sa cjevcicom. Tek doma skuzio da nema u nazivu white. I fakat, proziran je i ljepljiv ko neostik ljepilo, ocito skroz druga "receptura".
Jbg, nema vise brisanja lanca suhom krpom prije mazanja, ovo ce napravit solidno ljepljivo sranje zbog kojeg ce lanac trebat puno cesce prat.
Nezadovoljan, al kaj je, tu je. :)
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju