Ostalo > Razne offtopic teme :)
Pojačalo
Dax:
Napomena:NE PRODAJEM POJEDINACNE DIJELOVE NEGO KOMPLET SVE SKLOPLJENO ILI VISE DIJELOVA ODJEDANPUT!
Prodajem sve jer prelazim na nesto drugo
Ovo su djelovi na raspolaganju pa ako nekom treba nek si izabere za sklopit komplet masinu ili vise dijelova min 1000kn i vise jer mi se ispod toga ne isplati prodavat!
Ovdje je dijelova za sklopit dva kompletna setupa
Blokovi su oba sklopljena,a jedan je sklopljen na novo sa novim lagerima,vodenom,radilicom i semerizima
Kit Stage 6 sport pro 5000km 700kn
Yasuni c16 kevlar 4000km 850kn
Leo vince touring novo 700kn
Seriski spuh zip kat 150kn
Radilica rito racing 450kn
Radilica rms racing 300kn
Radilica seriska 2000km (novo)300kn
Variomat polini evo R02 500km 400kn
Variomat mhr teem 200km 500kn
Linearna zadnja polutka 250kn
Orginal zadnja polutka novo 150kn
Dell 21.5 malossi boran max 400kn
Airbox mali novi 150kn
Airbox mali stari 100kn
Airbox trokut novi 150kn
Alnaser org novo 200kn
Bendix novo 100kn
Uljna pumpa nova 200kn
Vodena pumpa novo 100kn
Zvono org pia novo 150
Zvono malossi winbell 150kn
Kvacilo 2x org novo 150kn
Kvacilo polini 3g 200
Namotaji org novo 200kn
Magnet org novo 150kn
Bobina/cdi mitsuba org 200kn
Bobina/cdi ducati org novo 200kn
Regler 100kn
Getriba org obicna kompletna 150kn
Getriba org 7% kompletna 300kn
Getriba org 13% kompletna 300kn
Deklo kompletno 100kn
Deklo kompletno novo 150kn
Blokovi 2x komad 250kn
Kit malossi sport naturpijan,nova glava,novi klip,karike,bolcna,prva specijala 47.40 700kn
Zadnji disk sa glavcinom novo 200kn
Kiler org 2x komad 100kn
Kiler sr duplo veci 150kn
Ovo su okvirne cijene,neceg imam po 2 i vise komada,sto novo,rabljeno i vrlo malo rabljeno
Jednu su blokovi na mom skuteru koj pali i vozi
Drugi blokovi su sklopljeni sa rms radilicom,novim lagerima,novom vodenom i novim semerinzima,cekaju termo grupu i ostale dijelove po izboru
Sve se moze pregledat pi zelji i dogovorit
Mob:098/9857925
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Dax:
Sretan Bozic svima!
Zalim vama i vasim obiteljima sve najbolje!
jeeves:
Pozdrav svima iz Dubrovnika.
Već dugo na Agility Cityu 125, 58000km, u posljednje vrijeme počelo zezati paljenje, ali će da riješim.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Dax:
Sretna vam nova 2019 godina svima!!!!!
dario007:
Auto sam kupio u 7mj 2015.g,tada je bio star ravno godinu dana.Prvo je bilo u planu uzeti novog 1.2 tsi-a kojeg sam dobivao za 107tkn,preko ujaka koji radi u Porsche Rijeka.Tada se za diesela nisam mogao rastegnuti,jer je on bio 123tkn.
Ovaj Polo je sasvim slucajno uletio,jer sam pokraj Pola gledao i Golf 6,ali su vecinom bili oko 150tkm pa je bio i ovaj Polo u oglasu,kojeg sam isao pogledati,pogledati servisnu povijest i ima li vlasnik kakav teret,jer je auto glasio na firmu.
Na kraju ga platio 90tkn sa regom,obavljenim servisom na 30tkm(toliko je imao na satu).Jos sam si dodatno kasko uzeo.
Pa evo i slika iz tog vremena:
Na tim slikama je tablica polijepljena na obostranu traku,poskidane oznake sa gepeka i slozen ukrasni nastavak auspuha kod Lastovcica.
Jos su kupljene zimske alu felge,koje sam si polakirao po svojoj zelji i kupio zimulje goodyear ug9+
Cepovi su preradjeni i u pravom smjeru kupljene naljepnice vw koje sam poljepio na cepove.
Prilikom promjene ljetnih u zimski set sam polakirao celjusti i onaj vidljivi hrdjavi dio na diskovima
Evo ga i na zimuljama
Za zastitu je prve dvije godine stavljan fusso coat 12mounth,neke stvari su ispolirane
Itd.
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju