Ostalo > Razne offtopic teme :)

Pojačalo

<< < (3/35) > >>

scarwin:
25g, doša postavit par pitanja o skuterima

scarwin:
Pozdrav

Mlađi brat nabavija nekog baotiana 50ccm, nije dugo vožen. Na kurblu ne pali, ne pali ni na botun https://streamable.com/evxch

Iskra je slabašna nekako, šta bi moglo bit?

nikma:
Pozdrav svima.
Jel zna netko bez uredaja za dijagnostiku zasto se pali zuta lampica za injection kod peugeot geopolisa 250 ie i to samo kod rada u leru bez gasa. Cim se krene vozit ili se da vise gasa lampica ne svijetli tako intenzivno nego jedva da se vidi i lagano treperi. Promijenio sam regler i provjerio bateriju koja je ok.
Hvala na odgovorima
Lp.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

nikma:
Pozdrav svima.
Jel zna netko bez uredaja za dijagnostiku zasto se pali zuta lampica za injection kod peugeot geopolisa 250 ie i to samo kod rada u leru bez gasa. Cim se krene vozit ili se da vise gasa lampica ne svijetli tako intenzivno nego jedva da se vidi i lagano treperi. Promijenio sam regler i provjerio bateriju koja je ok.
Hvala na odgovorima
Lp.

nikma:
Pozdrav svima.
Hvala na odgovorima
Lp.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju