Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
challenbeen:
Danas sam prošao 50 km, malo da razradim novo motul friško ulje uliveno prošli tjedan sa promijenjenim filterom. Kad sam sad vratio stare rolice, lakše, moram priznati da je opet postao poletan zvrk i hvata 100 km/h ;D i da vozio sam ga napola rastavljenog... malo me zanilo hahha :headbang:
challenbeen:
Postali malo rekreativni pa rastavio pola Skippera da bi ispitao jel sve od ispod u redu. I je, samo jako prljav pa mi se čini da bi ga mogao do kraja rastaviti, samo je problem da bi skinio bočne plastike, moram skinuti prednju kontra plastiku, no dobro, nije smak svita. Vidićemo sve kroz par dana. Južina je, pa je sad farbanje pogodno, ovaj željezni dio je pobrušen, bačen špric kit i evo, Glasurit 68 pripremljen u originalnoj boji (od oka haha). Uskoro update.
challenbeen:
Posao je odrađen i više nego dobro uz malo veći trud. Otkrio sam neke nove sheme pripreme i bojanja, pa sam posao napravio odlično. Prelilo mi se malo na 2 mjesta, tj napravila suza kao da će kapati (zadnja fotka) ali stvarno nije me brige, izgleda odlično i boja je pogođena. Razmišljam da deklo i felge u istu tu boju :headbang:
Deki.:
Jako lijepo!
Pa ti ćeš za par mjeseci imat servis i lakireonu
kodiaqrs:
Lijepo si ga polakirao, još osvježi ove plastike i bit će super 8)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju