Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vilim Turković, pizdek prve klase

<< < (2/4) > >>

Dragster 50:

--- Citat: Corector - 07 Srpanj, 2020, 16:05:51 ---
I tako ti Davsi objavi oglas da kupuje ZXa jer je imao Roosta. I ja se regam s drugim profilom i ponudim mu ZXa za 400kn u jako dobrom stanju. I inteligentni Davši to prihvati i kaze, salji HP expresom hitno hitno...
Imao sam neki stari izubijani serijski auspuh sa Bennelija 491, i odlucim mu to poslati. Ali cekaj j#bote, masa tog auspuha je veca od ZXa, a i veci je. I lijepo uzmem auspuh i kulturno ga izlupam onako zestoko na sotonisticki od banderu dok se lonac nije propisno spljostio. Nakon toga sam uzeo fleksu i odsjekao granu, i odsjekao top da dobijem masu ZXa...
Uzeo od bratica podatke, koji se ko za k zove isto kao i ja, i posaljem inteligentnom Davsiju iz Rijeke...

--- Kraj citata ---
😂😂😂😂😂😂

zvonkec92:
Ti Rijecki cigani su svi isti i nikada se ne mjenjaju, mene je sj#bo neki Dragan Kovačević iz Rijeke silovo me za klip neki posalji posalji i ja poslo sve na vrijeme kako je on i zahtjevao i đubre smrdljivo riječko cigansko ga ne preuzme, paket se vrati i ja platio duplu postarinu. Za ovog vilija sam ti odma reko da mu sve krivo kazes i nek si skuri struju. Takvim smaracima koji padnu s neba i odjednom su s tobom na frende ovo ono s gustom im sve krivo kazem nek se jebu

matija84m:
Takve treba odma na neku crnu listu zaljepit nek se zna.
A i ne kuzim kako su neki sigurni tako u sebe, svjet je jako mali i svatko ce doci na svoje prije ili poslje.

aprilija top:
frajer je kretencina teska tu ti je na forumu.,ja sam ga zboko kolko je lik glup i neodgojen,

Corector:

--- Citat: dario007 - 07 Srpanj, 2020, 16:14:57 ---Potresna je to prica

Jesi mu spomenuo da je to za one trule dijelove koje ti je poslao?

--- Kraj citata ---

To ti je bilo jos na onom Svijetu Skutera, svi su vidjeli, jer je taj Davši imao projekt na forumu, negdje cak imam sliku kad je otvorio kutiju i uslikao to sto je dobio :D Saznao je o cemu se radi cim je to otvorio, i iza toga sam mu jos potvrdio o cemu se radi, i pitao ga dal me se sjeca nakon sto me je blokao haha

Moram reci kako sam odigrao navlakusu za ovog inteligentnog Vilija i moje misljenje bi se jako promjenilo, znas ono, tracak nade, kad ono i dalje dominira hrpetina gamadi, i cast izuzetcima koji se jedino tamo naleze u manjini...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju