Ostalo > Razne offtopic teme :)
Vilim Turković, pizdek prve klase
aprilija top:
pero kad tad ce mu bit.
robyakarider:
ma sta se zalis, ko je vidio prodavati svoje znanje za novce
matija84m:
Moramo bit svjesni da je ovo indirektni udarac na sve skuterase jer zbog ovakvih ce sada svi bit zanemareni. Ili ce usluge placat unapred. A mozda ni to nece pomoci
TopPerfomance4:
Fuj uvik isto bezobrazluk svugdi da bar kaže hvala ti puno svi navikli sve odmah imat i ne pošitvat tuđe privatno vrijeme i potrebe pu
balki:
Pa cim se zoves Vilim a nick ti je Antonio zna se da nije postena namjera jer skriva identitet.
Takodjer imam subjektivnu teoriju nastalu na 30 godina iskustva rada sa "nezadovoljnim kupcima"- sto netko ima cudnije i neobicnije ime to je tezi "slucaj". Moja teorija je da ako su roditelji neformirani kreteni onda uz prijenos svog tulavog genetskog materijala na pomladak svoje frustracije ljece vec pri odabiru imena djetetu "jer zele da bude posebno". Kasnije svojim zadojenim odgojem dobiju tenkrea koji je sitnicav,, pun sebe, brije da je najpametniji i da ima pravo na sve...
Sljedom toga imam posla sa k"varom" i "problemom".
- KVAR: Se desi na uredjaju normalnog covjeka i serviser mora popraviti uredjaj koristeci tehnicka znanja i malo socijalne inteligencije i sve5.
- PROBLEM: Se desi nekada radi kvara (ponekad minornog), a nekada i bez kvara ali radi nerealnih pretjeranih ocekivanja kupca. Kod rjesavanja "problema" sudjeluje serviser, voditelj servisa i nerjetko ja kao voditelj servisne mreze za 3 drzave a dodatna znanja uz tehnicka potrebna za rjesenje su psihologija, filozofija, ulicna skola i pravo.
...moram reci i da je svaka nova generacija kupaca sve razmazenija uz sve veca prava i da omjer problema naspram kvarova rapidno raste. Mogu dizertaciju napravit na tu temu ali ovo je ukratko;-)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju