Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Polini 70 specijala?

<< < (7/8) > >>

dado_mhr:

--- Citat: zvonkec92 - 22 Rujan, 2020, 12:17:03 ---
--- Citat: matija84m - 22 Rujan, 2020, 12:10:26 ---Dobro vas dere za obradu cilindra.
Inace takva obrada bude 100-150 kuna

--- Kraj citata ---
Ako imas svog covjeka bude i ispod 100kn :D, cijena je razumljiva s obzirom na to da tokara u dalmaciji nema na svakom cosku kao u ZG

--- Kraj citata ---

Zadar je težak po tom pitanju! 200 kn je tarifa da ti zbrusi 4 diska od auta! Oko ovih manjih stvari ih moraš moliti, ja sam neki dan dao dell 21 da mi zabusi vakum na njega donio i pipak...tri puta sam dolazio. Treći put je to uradio ispred mene, 3 min posla!

matija84m:
Ma kuzim da je skuplje.
Ali 50 kuna po disku je realna cjena. Ali za neke druge stvari koriste priliku pa si naplate malo bolje. Jbg nemres tu nista, to je tako pa je tako.

zemo323:
Nadam se da autor posta neće zamjeriti ali da ne otvaram novu temu, pitanje za sve: gdje kupiti klip za specijalu?

Pošto u mom kraju nema nikakvih dijelova za motore/skutere, sve moram tražiti po forumima pa me zaņima gdje npr. naći Meteor klip.

Još nešto, zna li itko je li Malossi sport za peugeot horizonzal mašine cilindar sa nikasilom, može li on uopće ići na specijalu?

Inače, poprilično sam siguran da ću trebati specijalu na malossi sportu za jetforca, novi kit je dosta skup pa mi se isplati uradit specijalu (ako bude trebalo i ako je izvedivo)

Oliverxxx2:
Mislim da na nikasilu specijala nije moguča

robyakarider:
moze, ali moras dati nanovo presvuci nikasilom, citaj neisplativo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju