Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
P:Đir po rakitju s e-kipom
malaguti f12:
--- Citat: 2TDottore - 29 Listopad, 2008, 14:00:14 ---i ja imam novi amortizer tak da sam i ja spreman.. :toothy9: Sad mi je motor visok ko koza :laughing7: .Treba ga sad malo testirat po zavojima tak da se nadam da nece kisa padat da vidimo dal valja amortizer. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
valda nece skripit ko dhorvatov :toothy9: :toothy9:
2TDottore:
--- Citat: malaguti f12 - 29 Listopad, 2008, 14:15:16 ---
--- Citat: 2TDottore - 29 Listopad, 2008, 14:00:14 ---i ja imam novi amortizer tak da sam i ja spreman.. :toothy9: Sad mi je motor visok ko koza :laughing7: .Treba ga sad malo testirat po zavojima tak da se nadam da nece kisa padat da vidimo dal valja amortizer. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
onda ga vracam nazad za osijek doticnom vlasniku. :laughing7:
neer:
--- Citat: 2TDottore - 29 Listopad, 2008, 14:22:29 ---
--- Citat: malaguti f12 - 29 Listopad, 2008, 14:15:16 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
onda ga vracam nazad za osijek doticnom vlasniku. :laughing7:
--- Kraj citata ---
hehe malo totmasti rjesava stvar :laughing9:
sven_vx:
ljudi koliko vas se skupilo do sad za meet?
2TDottore:
--- Citat: sven_sp180 - 29 Listopad, 2008, 14:30:30 ---ljudi koliko vas se skupilo do sad za meet?
--- Kraj citata ---
kak stvari stoje preko 10 sigurno al ja to nis ne vjerujem dok se ne okupimo jer znam vec iz iskustva da brdo njih obeca da ce doc a ne dodju.Samo se nadam da ce nas bit cim vise. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju