Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (18/80) > >>

180fxr:
Tako je... Mrzim kad tak nemam sta radit pa zujim cijeli dan po kuci...   Obavite sve ujutro i onda gass..

2TDottore:

--- Citat: sven_sp180 - 28 Listopad, 2008, 21:37:12 ---mozda vam se ja pridruzim...2TDottore sta si mislio po zavojima vozit u skupini...vozis se kak znas i onda se na kraju ceste pricekas ekipu. :toothy9:

--- Kraj citata ---

ne da sam mislio nego cu se morat nekak prisilit jer su me popljuvali kad smo isli na grobnik kad sam im pobjego 10-ak kilometra naprijed i cekao ih.Od tad se vozim u koloni brzinom najsporijeg. :frajer:  :toothy9:

dhorvat:
Moj Aerox je spreman za subotu!  :toothy3:

Danas ujutro smo @Malaguti F12 i ja to sredili! Sad se molimo da nebude kiše i vidimo se u subotu  :icon_thumright:

2TDottore:
i ja imam novi amortizer tak da sam i ja spreman.. :toothy9: Sad mi je motor visok ko koza  :laughing7: .Treba ga sad malo testirat po zavojima tak da se nadam da nece kisa padat da vidimo dal valja amortizer. :icon_tongue:

neer:

--- Citat: 2TDottore - 29 Listopad, 2008, 14:00:14 ---i ja imam novi amortizer tak da sam i ja spreman.. :toothy9: Sad mi je motor visok ko koza  :laughing7: .Treba ga sad malo testirat po zavojima tak da se nadam da nece kisa padat da vidimo dal valja amortizer. :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
ma nevalja nis  :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju