Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (50/80) > >>

efz:

--- Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 21:10:01 ---
--- Citat: efz - 01 Studeni, 2008, 21:07:56 ---
--- Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 20:13:12 ---ja sam se sad cuo sa lavom i rekao je da ima neku lunu za posudit od frenda pa ce vjerojatno doc.Cuo sam se i sa poggijem i on ce vjerojatno doc ak nazica par kuna za benzin pa mozda povuce i kichu sa sobom.Mogu jos probat zvat efz-a al mislim da ima problema sa curom koja ga ne pusta ali probat cu. :laughing11:

--- Kraj citata ---
Evo cura ovo procitala i veli idi :toothy12:
Ajde onda sutra, al u 12 ak moze, da dodem u neko normalno vrijeme doma, treba ic radit u ponedjeljak  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

naci cu se ja sa tobom i sa poggijem ak ce ic u 12 pa se lako mi nadjemo sa ostalima u 13 a za to vrijeme dok ih cekamo popijemo i pivicu -dvije. :occasion14:

--- Kraj citata ---
Moze.  :zivili:

dhorvat:
Neko ide nekud sutra?  :toothy9:

Evo i mene  :toothy3:

Danas sam došo malo prekasno al bilo je dobro i to malo kolko smo se vozili! Malo kod kingcrossa otišli palit gume pa se razišli, zagrepčani u zagreb, mi ostali prema rakitju i na kraju završili nas 6 u bircu i 2 vure smo se zajebavali i rakitje00 nam svima platio cugu!

Još jednom tnx  :icon_thumright:

Kolko vas onda ide sutra? Meni ostalo još malo više od pola tanka i 30 kn u novčaniku... Kaj bude dost to? Nebumo se valjda vozili više od 30kmh, jel  :toothy3: Šalim se  :jerk:

malaguti f12:

--- Citat: dhorvat2 - 01 Studeni, 2008, 22:28:05 ---Neko ide nekud sutra?  :toothy9:

Evo i mene  :toothy3:

Danas sam došo malo prekasno al bilo je dobro i to malo kolko smo se vozili! Malo kod kingcrossa otišli palit gume pa se razišli, zagrepčani u zagreb, mi ostali prema rakitju i na kraju završili nas 6 u bircu i 2 vure smo se zajebavali i rakitje00 nam svima platio cugu!

Još jednom tnx  :icon_thumright:

Kolko vas onda ide sutra? Meni ostalo još malo više od pola tanka i 30 kn u novčaniku... Kaj bude dost to? Nebumo se valjda vozili više od 30kmh, jel  :toothy3: Šalim se  :jerk:

--- Kraj citata ---

ma idemo na nase domace brege  :angel10:

180fxr:
Znaci dottore,efz,pogiali.... i ja,malaguti i Dhorvat.....  A jel moramo u brege?? aj da nademo neko mjesto .....   Grad?? neznam ni ja...

Poggiali:
neznam, samo da je dobra cesta, i da nije mokro :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju