Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (49/80) > >>

2TDottore:
niko jos nije siguran prije sutra tak da sutra ujutro mogu javit.E a kad bi se nasli.Ajmo malo ranije posto ce vrijeme bit lijepo.Npr u 12.Kaj velite. :icon_thumright:

180fxr:
Ajd u 13.... 12 mi je nekak prerano......Ajd onda vidi s njima i vec oko 10 pisi ovdje..

efz:

--- Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 20:13:12 ---ja sam se sad cuo sa lavom i rekao je da ima neku lunu za posudit od frenda pa ce vjerojatno doc.Cuo sam se i sa poggijem i on ce vjerojatno doc ak nazica par kuna za benzin pa mozda povuce i kichu sa sobom.Mogu jos probat zvat efz-a al mislim da ima problema sa curom koja ga ne pusta ali probat cu. :laughing11:

--- Kraj citata ---
Evo cura ovo procitala i veli idi :toothy12:
Ajde onda sutra, al u 12 ak moze, da dodem u neko normalno vrijeme doma, treba ic radit u ponedjeljak  :icon_thumright:

Poggiali:
onda se možda i ja pridružim :) al me nemojte držat za riječ :P

2TDottore:

--- Citat: efz - 01 Studeni, 2008, 21:07:56 ---
--- Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 20:13:12 ---ja sam se sad cuo sa lavom i rekao je da ima neku lunu za posudit od frenda pa ce vjerojatno doc.Cuo sam se i sa poggijem i on ce vjerojatno doc ak nazica par kuna za benzin pa mozda povuce i kichu sa sobom.Mogu jos probat zvat efz-a al mislim da ima problema sa curom koja ga ne pusta ali probat cu. :laughing11:

--- Kraj citata ---
Evo cura ovo procitala i veli idi :toothy12:
Ajde onda sutra, al u 12 ak moze, da dodem u neko normalno vrijeme doma, treba ic radit u ponedjeljak  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

naci cu se ja sa tobom i sa poggijem ak ce ic u 12 pa se lako mi nadjemo sa ostalima u 13 a za to vrijeme dok ih cekamo popijemo i pivicu -dvije. :occasion14:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju