Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Bruno ovo moje je jednostavnije za ove koji neznaju starom samoborskom..... Ali evo ovako oni koji ce doci zagrebackom avenijom nek kontaktiraju mene iako je sve objasnjeno.... A oni koji znaju do pudsusedskog mosta se tamo nalaze s tobom... i vi tamo cekate mene s ovima koje ja pokupim na skidanju za jezdovec.... jednostavno...
Eto ga.... sad nakon sto smo to utvrdili stavi vrijeme??? 15 sati a? I na kraju ponovi popis ljudi....
al ce nas biti, ajde ako dodje jos neko s quadom barem necu sam bacat kamenje na mex-a. PS: Mex znas da nije bilo namjerno
mozda i ja dodem sa frendom...
Citat: skuterFan - 27 Listopad, 2008, 11:28:32mozda i ja dodem sa frendom... samo do petka potvrdi..
Citat: Bruno1990 - 27 Listopad, 2008, 11:30:14Citat: skuterFan - 27 Listopad, 2008, 11:28:32mozda i ja dodem sa frendom... samo do petka potvrdi.. ok..sad cu ga nazvat u subotu oko 15 ?
Citat: skuterFan - 27 Listopad, 2008, 11:31:27Citat: Bruno1990 - 27 Listopad, 2008, 11:30:14Citat: skuterFan - 27 Listopad, 2008, 11:28:32mozda i ja dodem sa frendom... samo do petka potvrdi.. ok..sad cu ga nazvat u subotu oko 15 ?e sad neznam..ja sam mislio da bi ranije jer oko 18 je vec mrak a isli bi i u samobor i mozda na sljeme..pa neznam.. vidit cemo ima vremena do petka
Jbt nisam ni znao da je to asfaltirano.... A di vi brijete na prasinu? ja vas cekam na igralistu.. moja pila neide po prasini.. ..... Sta znaci ide se do Samobora i onda mozda do Sljemena?? to cemo se dogovorit nakon kremsnita.... joj joj samo da mi zver bude gotova.....
e a nebi isli iz samobora preko ruda na braslovje i onda po polanicama đir fakat jebena ruta