Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (37/80) > >>

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 01 Studeni, 2008, 10:51:40 ---E dosta vas dvoje koji vam je ku... Ok dogovoreno meet je prebacen za sutra u 13h kod kingcrossa...Jer brijem  da se ovo nece razvedrit....a ni ja nemam blatobran zadnji pa budem sav zasprican..   Eto mozda se skupi jos ekipe..... A i sutra sve radi.....       

--- Kraj citata ---
bezvze se svađate... :angry9:
..blago vama, ja sutra nejdem  :sad1: :sad1:

180fxr:
Zasto???

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 01 Studeni, 2008, 11:13:02 ---Zasto???

--- Kraj citata ---
..ma rođendan mi je..i dolazi mi familija..a nemogu se izmigoljit iz kuce..( a ja svaljenik )..jbg  :sad1: :sad1:

180fxr:
A ljudi moji ovde kod mene se vec razvedrilo laganini..... pa eto mogli bi samo prebacit na 14h????? Cesta bi se rebala osusit tj. moze bit mokra al ne da ima vode da sprica na sve strane.....    Sta kazete????

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 01 Studeni, 2008, 11:27:20 ---A ljudi moji ovde kod mene se vec razvedrilo laganini..... pa eto mogli bi samo prebacit na 14h????? Cesta bi se rebala osusit tj. moze bit mokra al ne da ima vode da sprica na sve strane.....    Sta kazete????

--- Kraj citata ---
..ma ja sam za...u bilo koje doba..ako nista drugo..dodite kod king crossa..pa odemo na kremšnite u samobor..i natrag..ako vec nemozemo ici po brdima..jer je blatnjavo sta kazete :icon_scratch: :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju