Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

P:Đir po rakitju s e-kipom

<< < (36/80) > >>

180fxr:
Ajde vidjet cemo.... Ja sad gledam i pise vec posljepodne prestanak kise....  U 12 svi budite ovdje i sve cemo znat!!!

2TDottore:
kod mene kisa pada za popizdit i da stane odma a nece cesta se sigurno nece posusit do 13h tak da ja ne dolazim danas jer nevolim se vozit dok je cesta i malo mokra jer nemam nikakve blatobrane i sav se zaserem sa blatom kojeg nemogu oprat sa jakne i ostalih stvari.Ak prebacujemo za sutra ja sam na stand by-u i cekam upute  :headbang:

Lav:
I kaj se mene tice je bolje sutra , heh  zbog vremena i sve!
A i nemrem do skuta više ošo mi frend tak da sutra paše......

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 01 Studeni, 2008, 10:13:56 ---kod mene kisa pada za popizdit i da stane odma a nece cesta se sigurno nece posusit do 13h tak da ja ne dolazim danas jer nevolim se vozit dok je cesta i malo mokra jer nemam nikakve blatobrane i sav se zaserem sa blatom kojeg nemogu oprat sa jakne i ostalih stvari.Ak prebacujemo za sutra ja sam na stand by-u i cekam upute  :headbang:

--- Kraj citata ---

Koji si ti panj! Ja imam razlog i ispričavam se svima i još me isvinjiš a ti u 4 sekunde nađeš razlog i ajde bok ja nejdem

Pogledaj se:
           :icon_porc:
           :laughing4:

180fxr:
E dosta vas dvoje koji vam je ku... Ok dogovoreno meet je prebacen za sutra u 13h kod kingcrossa...Jer brijem  da se ovo nece razvedrit....a ni ja nemam blatobran zadnji pa budem sav zasprican..   Eto mozda se skupi jos ekipe..... A i sutra sve radi.....       

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju