Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
P:Đir po rakitju s e-kipom
Bruno1990:
--- Citat: 180fxr - 30 Listopad, 2008, 22:32:08 ---Nisam jos.. evo sve slozio al imam jedan mali problemcic al to je rjeseno ujutro..... Jel ima ko klizace za sp-a??? Jer se bojim da ih nece bit u servisu..???
--- Kraj citata ---
e ee lik daj sad ti meni ljepo napisi di se ide..ko ide..i di se nađemo..i kuda idemo..heheheh...nisam vodio evidencije pa neznam..hehe :icon_scratch:
Lav:
Sve se ja bojim da nažalost otpadam , zvao sma majstora kaže sutra možda la nezna kad u kolkos ati tako da jbg , ako ne dođem zabavite se ,, a bolje da složis ve kak spada to!
Bruno1990:
--- Citat: Lav - 31 Listopad, 2008, 18:20:22 ---Sve se ja bojim da nažalost otpadam , zvao sma majstora kaže sutra možda la nezna kad u kolkos ati tako da jbg , ako ne dođem zabavite se ,, a bolje da složis ve kak spada to!
--- Kraj citata ---
...nije problem..samo ti to slozi kak spada nego da slozis i da te nesto sj***e..ima dana... :icon_thumright: :headbang:
Lav:
--- Citat: Bruno1990 - 31 Listopad, 2008, 18:24:13 ---
--- Citat: Lav - 31 Listopad, 2008, 18:20:22 ---Sve se ja bojim da nažalost otpadam , zvao sma majstora kaže sutra možda la nezna kad u kolkos ati tako da jbg , ako ne dođem zabavite se ,, a bolje da složis ve kak spada to!
--- Kraj citata ---
...nije problem..samo ti to slozi kak spada nego da slozis i da te nesto sj***e..ima dana... :icon_thumright: :headbang:
--- Kraj citata ---
Pa da , baš to!A ide mi s elud sma vec kolko sma bez motora jedino ka posudim skut ili ak me nazove do onda...
dhorvat:
NEEEEE!!!!!! Koja BANANA!
Nemogu it sutra!! Zaboravil sam jednu jako važnu stvar vezano uz to j#beno groblje! Poginul mi je prije godinu dana brat od ujne koji mi je prijatelj bil također i grobno mjesto mu je skroz gore kad se ide od Krapine prema Preseki, neznam kak se zove selo!
Sve skupa kad zbrojim, Samobor, Otruševec, Sv.Nedelja i Krapina, izgubim sve zajedno oko 4 sata!!!
Stara je rekla da nikak nemre to izorganizirat drukčije nego poslije ručka tak da prije pola 5 nema teoretske šanse da dođem!
I kaj je najgore... ja točim Aeroxa do čepa jedino i SAMO AKO se ide na neko dalje putovanje, zadnji puta na Zagorje tour i upravo sam došo s benzinske sa punim tankom, SPREMAN za sutra, kad se stara sjetila da je to nemoguće izvest ujutro!
:violent1: :violent1: :violent1:
J#bemu i život i sve kad ja nemrem ić kud ja hoću i žal mi je ko pesu kaj nemrem sutra s vama! Ako SLUČAJNO budete negdi skupa svi zajedno kad ja dođem doma (ja vas obavezno nazovem, malagutija ili dottorea), dolazim k vama makar bili u Mađarskoj!
:'( :'( :'( :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju