Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
P:Đir po rakitju s e-kipom
fic:
Ekipa ja cu mozda doc s frendom na 180 sp, sutra cemo se jos dogovoriti :headbang: :headbang:
180fxr:
Nisam jos.. evo sve slozio al imam jedan mali problemcic al to je rjeseno ujutro..... Jel ima ko klizace za sp-a??? Jer se bojim da ih nece bit u servisu..???
Bruno1990:
..evo mene..dosao danas hehehe..jbmu..nisam mogao na komp pa bio na laptopu a sifru nisam znao...pa sam preko tjedna motor slago..volan i pripremao..i tako pomalo..i pobrusio si palac ( :(:(:( ) neznam ni sam kako ..al dobro prst je citav..i sad polako zacijeljuje rana.. :frajer:
.. 180fxr ..ajde stavi popis..vidim da neki bi neki nebi...ajde da vidio...ja i sa potrganim prsotm ide.. :icon_thumright: :icon_thumright:
fic:
--- Citat: Bruno1990 - 31 Listopad, 2008, 08:10:01 ---..evo mene..dosao danas hehehe..jbmu..nisam mogao na komp pa bio na laptopu a sifru nisam znao...pa sam preko tjedna motor slago..volan i pripremao..i tako pomalo..i pobrusio si palac ( :(:(:( ) neznam ni sam kako ..al dobro prst je citav..i sad polako zacijeljuje rana.. :frajer:
.. 180fxr ..ajde stavi popis..vidim da neki bi neki nebi...ajde da vidio...ja i sa potrganim prsotm ide.. :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
aj dodji na msn ako si doma ;D
Bruno1990:
--- Citat: fic - 31 Listopad, 2008, 08:16:29 ---
--- Citat: Bruno1990 - 31 Listopad, 2008, 08:10:01 ---..evo mene..dosao danas hehehe..jbmu..nisam mogao na komp pa bio na laptopu a sifru nisam znao...pa sam preko tjedna motor slago..volan i pripremao..i tako pomalo..i pobrusio si palac ( :(:(:( ) neznam ni sam kako ..al dobro prst je citav..i sad polako zacijeljuje rana.. :frajer:
--- Kraj citata ---
aj dodji na msn ako si doma ;D
--- Kraj citata ---
..jesam..od sad pa na dalje sam na kompu..haha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju