Tehnički kutak > Garaža

Nrg power 70cc Moj Hulk-ić

<< < (16/18) > >>

d0mo:
Mislim da imam jednu desnu bocnu bas u ovoj boji ako te zanima

Corector:

--- Citat: DNKZ - 16 Travanj, 2021, 21:42:11 ---
--- Citat: DNKZ - 02 Travanj, 2021, 09:29:54 ---
--- Citat: matija84m - 02 Travanj, 2021, 09:21:38 ---Ma nemas ga kaj stedit. Presporo se vozis, pa svjecicu zezne. A mozda bi trebalo i karb postelat

--- Kraj citata ---
Gledam ove teme razrada kita. Sto ljudi sto običaja. Pa kod njega je u garazi valjda je naštelao u pol godine karburator. Mada troši 8l navedene voznje.

--- Kraj citata ---
Potrošnja se smanjila duplo. Točno 50km pređeno sa  2 litre točno. To je fenomenalno i nisam mislio da je to moguće. Nisam mislio da ću u njemu toliko guštati. Moram priznati da tek sada kuzim da onaj bivši malossi sport kit nije bio uštelan. Koliko god mozda ne kuzim, ali ovako poslozen skuter je druga dimenzija. Jednostavno je tako. Ko svinja u blatu se osjećam.

--- Kraj citata ---

Jesi isao na nasip pa si zaglavio?? Daj lokaciju da te izvucem s Molasom...

DNKZ:

--- Citat: Corector - 18 Travanj, 2021, 15:17:29 ---
--- Citat: DNKZ - 16 Travanj, 2021, 21:42:11 ---
--- Citat: DNKZ - 02 Travanj, 2021, 09:29:54 ---
--- Citat: matija84m - 02 Travanj, 2021, 09:21:38 ---Ma nemas ga kaj stedit. Presporo se vozis, pa svjecicu zezne. A mozda bi trebalo i karb postelat

--- Kraj citata ---
Gledam ove teme razrada kita. Sto ljudi sto običaja. Pa kod njega je u garazi valjda je naštelao u pol godine karburator. Mada troši 8l navedene voznje.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Jesi isao na nasip pa si zaglavio?? Daj lokaciju da te izvucem s Molasom...

--- Kraj citata ---

Jučer šaraf iz mitasice izvađen i pokrpana guma. Molas bi mogao biti sljedeća investicija. Ili nešto drugo sa kvalitetom za izvlačenje svinje iz blata.

DNKZ:
Naručio  Mitas touring force. Nema u tim dimenzijama nekog izbora. Ako budu kao stare Mitas mc16, to će biti ok. Prešao sam nakon ugradnje kita 320km i sad se već lijepo vozikamo.

DNKZ:
Hulkić prošao tehnički. Blokada radi. Nastavljamo točiti gorivo i guštati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju