Tehnički kutak > Garaža
Nrg power 70cc Moj Hulk-ić
Corector:
Oo pa to je poznata Energija, veoma uredan primjerak u zivo, Hulkić je bas originalno ime, a ne kad netko tako nazove štednjak od 1800W porijeklom iz Francuske.
DRevo bi morao sigurno vise voziti, i meni je Malossi pljuvao karike na ispuh, dodje oko 10tkm i pljuc, mislim da sam to dozivio 3 ili 4 puta na Minarelliju.
Sad je spreman za nove ture i nove avanture :D
DNKZ:
--- Citat: avr freak - 27 Rujan, 2020, 22:00:36 ---tako kako ti vidiš te slike kad čitaš temu tako i mi vidimo. Dobro je, nabaci koju sliku slaganja.
Sviđa mi se setup i oem+ look, sretno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
.....hvala,fotke slaganja budu ako majstor pošalje fotke :)
--- Citat: Corector - 28 Rujan, 2020, 07:33:44 ---Oo pa to je poznata Energija, veoma uredan primjerak u zivo, Hulkić je bas originalno ime, a ne kad netko tako nazove štednjak od 1800W porijeklom iz Francuske.
DRevo bi morao sigurno vise voziti, i meni je Malossi pljuvao karike na ispuh, dodje oko 10tkm i pljuc, mislim da sam to dozivio 3 ili 4 puta na Minarelliju.
Sad je spreman za nove ture i nove avanture :D
--- Kraj citata ---
Malossi je bio dobar dok je "bio",a DRevo želim probati ....vidim dobri su komentari i iskustva! Samo razrada ta opet ufff.Razmišljao sam čak neki alu kit baš zbog razrade.......ok alu kit će poslje DReva :laughing1:,a blokada će tome svemu svjedočiti i sve njih sahraniti :) :glasses2:
tdj595:
Ma razradis ga zacas. Pusti ga na leru 15min i jednu laganu voznju 10-15km i onda ga vec mozes pocet pomalo stiskat na kratke intervale
DNKZ:
--- Citat: tdj595 - 29 Rujan, 2020, 10:02:21 ---Ma razradis ga zacas. Pusti ga na leru 15min i jednu laganu voznju 10-15km i onda ga vec mozes pocet pomalo stiskat na kratke intervale
--- Kraj citata ---
.....joj da si me vidio kako sam malossi razrađivao.700km do 30kmh.Vozio sam se danima po kvartu,mislili su da sam puko!!!!Neću tako ovaj put!
challenbeen:
--- Citat: DNKZ - 29 Rujan, 2020, 10:22:30 ---
--- Citat: tdj595 - 29 Rujan, 2020, 10:02:21 ---Ma razradis ga zacas. Pusti ga na leru 15min i jednu laganu voznju 10-15km i onda ga vec mozes pocet pomalo stiskat na kratke intervale
--- Kraj citata ---
.....joj da si me vidio kako sam malossi razrađivao.700km do 30kmh.Vozio sam se danima po kvartu,mislili su da sam puko!!!!Neću tako ovaj put!
--- Kraj citata ---
pa to čak nije ni loša ideja hahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju