Ostalo > Razne offtopic teme :)

Piaggio Shit from China

<< < (13/28) > >>

zvonkec92:
Ma sad kad dodem doma centralni odmaide u septicku di je i mjesto svim francuskim stvarima, najvaznije je da sam i sa 3 kineske rolice brzi od ovog sepeta

I onda neko kaze statistika nije realna krepavaju i druga vozila, ne sjecam se kad sam negdje sastrane ili na šlepi vidio neko drugo vozilo a da nije francuske proizvodnje

Corector:
Sve je to tu negdje stari moj. Nebitno je sto zivim pored trgovackih centara i gdje gajim vlastitu statistiku koja je brutalna, nego cemo kupiti casopis pa cemo ga veselo listati hehe

Nije problem macak u vreci,.problem je kad postanes isus krist, pacenik, kad se mucis i ulazes ,trudis, kulujes.novo i novo, a on te izdaje, izdaje i izdaje hehe  To je ona bit svega koja je otkrivena kod francuza.

Odo sad kupit Piaggia iz 2003 koji je dobiven za Krizmu, pa ga uzeo pricesnik koji nikada nije vratio pare, nakon kojeg su se izredali šegrti, pa cemo pljuvat po talijanu, a ovi karabudzeri su nebitni u cijeloj prici. Jer to je najjaci adut, nebitno je ovo sto nas francuzi seru iako slazemo i izvlacimo top rezultate iz setupa koje vozimo.

Zacvikani:

--- Citat: zvonkec92 - 29 Lipanj, 2020, 09:14:04 ---Fuj majku ti j**** francusku odvratnu nevaljanu, u sred tripa francuski centralni tolko omekanio da su okretaji pali za duplo i ispadne iz powerbenda i nejde niti 60 po ravnom. Ok je radio francuski centralni godinu dana i sad odjebe, smece nevaljano takve pi*darije mi nikad ni jedan kineski dio nije radio nit me igdje ostavio. Dokaz kolko francusko smece od federa moze omekanit je da skuter jedino vozi sa 3 rolice od 4.6g  Poserem se na sve francusko

--- Kraj citata ---
Izvadi kompletan francuski prijenos i stavi žabarski. Znaci Doppler van , remen francuskih dimenzija van , linearne peugeot polutke van i sve talijansko unutra skup sa centralnim.
Tu ce tvojim problemima biti kraj. Garantiram

Scooterist_#1:
Nemoj nis vadit van jer ak stavis talijanske dijelove nutra nebu dugo...  :angry7:

zvonkec92:
Ici ce to sve u đubre i MHR gore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju