Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (105/119) > >>

Corector:
Kad se vec Suhi nece pobrinti za sebe, treba mu pomoc onda s ovim plemenitim savjetom jer u dosta ulica je serafio Pezu:

https://nizagorjemalo.hr/najze/fiks-ideja-ostvarena-samoposluzna-moto-radiona-radi/

Jedino je Pezu danasnji vjetar u Zagrebu prestigao i namazao.

Poggiali:
ja sam danas provozao trekera, i uopce nije bilo lose iskustvo, cak sam ostavio jednog tomos apn-a u prasini  :frajer:

Corector:
Neka neka, samo nek je sto vise takvih, nemam nista protiv. Bitno da je svima dobro.

Corector:
Imam jedno pitanje. Zasto ljudi odbacuju Citroene C3 uz cestu?

Dakle ostave ih nepropisno parkirane, i tako stoje mjesecima, pa se nadju kreteni koji ih izrazbijaju.
Moram priznat da nisam sretan, naoko lijep auto, jer navikao sam vidjati krsine koje su bas krsine.

Ovo sam slikao prije neki dan, reko nek ga imam u galeriji umjesto golih kurvi.

I danas prodjem, kad ono grunulo u sajbu i retrovizor, pa j**** ti mamicu.

I ovdje cu slikat jednog drugog u drugim kvartu, nije mi se dalo, ali kad su 2 komada na 2 lokacije istvoremeno, to me vec malo cudi.

Meni drpilo neku vecer dobro ocuvani znak TAS na Vecnim kolima. Znaci kad vidim nekoga random da nekome nesto drpa, ta negativna energija ce morati proci kroz njega, a posto cu vrlo vjerojatno biti na skuteru, nije mi nikakav problem se zabiti u osobu. Ionako sam ralicu vec lako popravio s vezicama od proslog konflikta (identicno kao kad se sa JetSkiem zapicis u plazu), a iskustvo s ganjacinom po raznim terenima je vjesto sakuoljeno, pogotovo ako imam Molasice, onda je to munjevito brzinski posao jer je kontrola po travnjaku izvanredna.

dario007:
Sta onog C3 u Slobostini sto mjesecima stoji napušten?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju