Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (79/119) > >>

Corector:
E pazi ovo, ak znas za autootpad SEC. Kod njih je dugo bio prastari vozni park na lageru. I prije nekih 5 godina ti dodjem tamo i onak naletim na Espace V6. Nisam se mogao nacuditi sta taj auto tamo radi., Inao je finu opremu i kozu unutra, a uvjerio sam se i u sestaka ispod haube, i vidi se da je bio nizi i siri cini mi se kako to slijedi na sestacima.  To mi nikad nece biti jasno, tada je golf trica bio top tamo, a espace avion, svidja mi se taj auto.

Glede francuskih stvari koje dilaju dalje, gdje god nadjem Valeo, to je onak, polutuga. Sreca pa kod svaba ppstoji i Bosch primjerice koji radi istu stvar, i kad njega stavis, drukcija je prica. Evo dat cu ti samo jedan primjer iz nase svakodnevice da ne idem dalje.
Alternator Valeo. Ima gresku da mu crkne rotor. Znaju svi decki sto servisiraju iste.
Za isti auto ga radi i Bosch pa sad kako te dopadne. Kupis polovan Bosch, on dura duze nego taj Valeo jer nema gresku.

To je samo jedan detalj, tako da nisam fan ni Valea opcenito jer vidim tu nijansu u svemu. To je ono sto sam rekao da je slika o francicima veoma siroka.

robyakarider:
pogledaj karter na infinitiju v6, znak od renola na njemu

aragonY:
I to bi znacilo da je renault napravio taj motor?
Guglajte malo ljudi dajte molim vas nemojte nebuloze iznositi tu.

v3kac:

--- Citat: aragonY - 30 Siječanj, 2021, 17:25:40 ---Nissan 350z ima renault motor? Hoces reci da ga je renault napravio za nissana?   hahahahahha :toothy12:
Koji lik, daj uozbilji se  ;D

--- Kraj citata ---

a kaj da ja tebi kažem daj odi guglat tko je vlasnik nissana i tko sa kim razmjenjuje platforme....

v3kac:

--- Citat: Corector - 30 Siječanj, 2021, 17:27:42 ---E pazi ovo, ak znas za autootpad SEC. Kod njih je dugo bio prastari vozni park na lageru. I prije nekih 5 godina ti dodjem tamo i onak naletim na Espace V6. Nisam se mogao nacuditi sta taj auto tamo radi., Inao je finu opremu i kozu unutra, a uvjerio sam se i u sestaka ispod haube, i vidi se da je bio nizi i siri cini mi se kako to slijedi na sestacima.  To mi nikad nece biti jasno, tada je golf trica bio top tamo, a espace avion, svidja mi se taj auto.

Glede francuskih stvari koje dilaju dalje, gdje god nadjem Valeo, to je onak, polutuga. Sreca pa kod svaba ppstoji i Bosch primjerice koji radi istu stvar, i kad njega stavis, drukcija je prica. Evo dat cu ti samo jedan primjer iz nase svakodnevice da ne idem dalje.
Alternator Valeo. Ima gresku da mu crkne rotor. Znaju svi decki sto servisiraju iste.
Za isti auto ga radi i Bosch pa sad kako te dopadne. Kupis polovan Bosch, on dura duze nego taj Valeo jer nema gresku.

To je samo jedan detalj, tako da nisam fan ni Valea opcenito jer vidim tu nijansu u svemu. To je ono sto sam rekao da je slika o francicima veoma siroka.

--- Kraj citata ---

Valeo i bosch su tu negdje kvalitetom, koja je veoma upitna, valeo možda nema vanjske fine obrade kao bosch dok sa druge strane bosch to "nadoknađuje" perfidno kurvanjski odmjerenom ne-kvalitetom tarnih i "potrošnih" dijelova, te kurvanjskom politikom prodaje rezervnih djelova, pogotovo jako skupih elemenata, probaj kupit u boschu unutarnje elemente dize ili pumpe npr polužje gasa, ili gumice i td. ...

sagem e to je sranje...

Dok sa druge strane mistubishi alternatori i nippon denso, akai, a da ne govorim iz ere 80-90 tih pa to je vječan proizvod koji posrami današnju tehniku kao od šale kvalitetom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju