Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
Corector:
A nista, moram upratiti nekoga pa da vidim jel ta regeneracija dio svakodnevice, ili je inace tako kod njih jasno vidljiva.
Svakako cu obratiti paznju i na detalj koji ce odmah jasno ukazati o cemu se radi, ako konstantno dimi, onda ce zadnji kraj kod auspuha biti sigurno cadjav.
Sta ja znam, kupio bih i francuza, al nekog kojeg svi voze, bitno da ima dijelova. Vidim da je postao narodno vozilo, pa zasto ne, i da se kupit za vrecicu cokolade.
robyakarider:
usput si odmah kupi jos jednu pumpu/rezervar za adblue :icon_biggrin:
Corector:
Joj, ne razumijem ti se ja u te ad blue sisteme, nisam influenser, moze meni i dobra stara klasika.
v3kac:
--- Citat: Corector - 30 Siječanj, 2021, 14:09:44 ---A nista, moram upratiti nekoga pa da vidim jel ta regeneracija dio svakodnevice, ili je inace tako kod njih jasno vidljiva.
Svakako cu obratiti paznju i na detalj koji ce odmah jasno ukazati o cemu se radi, ako konstantno dimi, onda ce zadnji kraj kod auspuha biti sigurno cadjav.
Sta ja znam, kupio bih i francuza, al nekog kojeg svi voze, bitno da ima dijelova. Vidim da je postao narodno vozilo, pa zasto ne, i da se kupit za vrecicu cokolade.
--- Kraj citata ---
evo kupi v6 3.0 200 konja motor ko panj, relativno malo troši s obzirom na sve, taj motor je napravila heavy duty firma koja se bavi razvojem motora RCM, mane su mu bobine i pokoj senzor ali ti auti kao novi nisu prvih 10 godina imali nekih ozbiljnih problema.
I sad da se vratimo malo na Renault to je stvarno kontraverzna marka jel dosta toga dobavljaju i rade u koperaciji jedan od meni dražih "street hero" auta nissan 350z ima renault motor, točnije vq, ima ga i infiniti, u nissanu, japan bajo moj, katana, honda suzuki yamaha, u nissanu vole okrenuti radilicu jel koriste manji karter nego u espaceu 3.5 pa je jedan od "upgreda" ugradnja kartera sa espacea na sportski nissan, a da se dotaknemo renault rs modela i f1, kakav kurčevi folcvagen napravljen od audijeve špene.... pa folcika je auto za babe na plac.
aragonY:
Nissan 350z ima renault motor? Hoces reci da ga je renault napravio za nissana? hahahahahha :toothy12:
Koji lik, daj uozbilji se ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju