Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (71/119) > >>

di.ky.73:
3. granicnik vrata sam danas morao zamjenit..
C3 2008...

zvonkec92:
moj granicnik na thaliji vec 2 godine pucketa i necu ga iz inata mjenjat, skart francuski  :angry9:

PchelaUbica:
Meni na megančetu 2012 isto vec 3 god krca.. to mi je najskuplji kvar u te 3 god

Corector:
A sta je to granicnik vrata? Jel to na panti?

srunner221:
To sta sam ja sam odlucio pofarbat skuter a ne platit nekom i di me materijal ispao cirka 700kn sumnjam da je malo zapravo je dosta puno a onaj koji ti je to i rekao jako dobro zna koliko kosta a i kako se radilo, tako da ne vidim problem sto sam sam farbo skuter kao i vecina na forumu i cijena je i vise nego korektna samo sto ti nemas prebijene lipe za ista kupit pa ti je sve skupo ali jbg to je drugi par rukava. A o stupnju inteligencije? Govori sve koliko si sposoban slozit motor, a o cijenama mi nemoj ni pricat jer vozis kit kojeg je prije tebe imalo 28292 ljudi kojeg sam ja prvi kupio, i ti i taj koji ti je reko to za farbanje prosipavate svu pamet svijeta a skuteri vam se rasipavaju dok stoje u dvoristu a kamoli da izadete s njima negdje na cestu. Zelis li jos o inteligenciji? Ako zelis ic na ta djecja spustanja ko je koliko sta platio mozemo ali vjeruj mi da u ciframa neces dobro proc osim ako zbrojis to sta ti se masina rasipava svakih tjedan dana.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju