Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
challenbeen:
Ja sam to sa gumama prošao i na Autu, samo sto sam tad smrskao auto so neprepoznatljivosti. Ganjc nove 4 gume montirane u Zadru, došo do Paga, prespavao krenio za Zg starom cestom, tad sam shvatio da su lose gume a ustedio od bridgstonki 500 kn na 4 gume jer jbg, nova guma je nova guma, nema veze kakva je. U 2 sata ujutro, kisica, stisnio kocnicu i Polo 6n2 1,4tdi smrskan sa 80 u stup.
Posli tog, nema do bridgstona i gume iznad 1000 kn. Pas mater. Pa nove gume na Xmaxu sam bacio ca a mogo sam jos par tisuca proc, samo jbg, opet kad ti se desi sranje i proletis kroz magistralu... čupaš sve sa skutera, stavljaj the best, hebem i prednju gumu od 730 kn al sad staje u mjestu!
v3kac:
corector i ja smo zapravo isti, on vozi francuza i hračka ga, eto ja imam bmw, ali ipak se vozim sa francuzima Pežo i Citroen, i hračkam Bmw-a .
Eh kad bi još corektni objasni koliko ga zapravo košta održavanje bembare .... :icon_biggrin: ... ništa otvaram temu hračkanje po svim autima a ne samo francuskima. :icon_biggrin:
Corector:
A znas mene, ako nesto trosi pola litre vise, ja to odma krizam, q da ne pricam o nekim tezim deracinama.
balki:
Hračkam po vozačima boljih auti koji neznaju voziti auto. Izlaze s parkinga i treba im dve trake pošto prvo cjeli auto ravno "isteraju" na cestu i onda počne motanje. Skreću desno ko gladan s*at. Voze 32 na znak 40. Zauzmu parking i trećinu i još ukoso. Gaze traku a do drugog ruba ima još metar i pol. Kreću na pol zelenog jer zbrajaju lajkove. ...
Većinom fufe, ćerkice i gospođice u SUV, većim Mercedesima i BeMWeima. Ima i podosta "muških" koji valjda zadužili auto koji im dolazi s platnim razredom al im motorika i koordinacija podržavaju samo uredsku stolicu "sa točkićima" i sl.
Corector:
Danas sam vidio prvi Bmw.
F10, 525D.
Na vucnoj.
Jucer, Mazdu 3 zoom, i danas neki 20god star Mitsubishi.
Inace do sad je bilo, 1 tjedno neki drugi auto (svabo ni slucajno), a ovo ostalo francici. Bas je bila brutalna sprdacina.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju