Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
Corector:
Evo, kupis novog francuza i on te krene prcit. Ovo mene sokira, pusti pokusne kunice nek junacki podnesu zakrpe, pa onda nekako uzmes nakon njih i trebalo bi biti bolje.
Znaci da mi ovo francuz napravi, a kupio ga novog, pozvao bi one kurve novinarske i rasturio ga. Ali ne bi oni dosli jel nije to to.
Ja zelim samo upozoriti i spasiti od te muke. Znam mnoge ljude koji su jako proracunati i francuze su samo proslijedili dalje, nasli su se na korejcima. Ali kad tad ce te mi se zahvaliti.
Video mi je serviran iz prve ruke.
Corector:
--- Citat: srunner221 - 25 Siječanj, 2021, 10:27:13 ---Ja nisam rekao da se ne smije nego se bude popljuvan, sto se tice dunlopa ja stojim iza onoga sto sam rekao, da ima bolje gume ima sigurno da je losa guma nije sigurno, kako ja jucer kad me uhbatila kisa nisam pao? Kako meni nije klizila a po pljuscini sam se vozio jednostavno, nisam indijanac koji ne shvaca uvjete na cesti i uletava ko konj po kisi. Bio si i sam ako se ne varam kad se groty saginjo do ralice na onoj stazi, imam i slike di je nagnut do ibera a isto tako je i kod mene (oboje imamo prednju gumu jos original koja je dosla)
Nebi, vozim svaki dan i tog francuza i doslovno mu mast vadimo da je najbolji auto nije sigurno kao i svaki ima nekih svojih mana, ali isto tako ima i vw,bmw i ostali. Za 1.9tdi nisam ni u jednom trenu reko da je los, da bi ga kupio nebi nikad za zivota ali to je iz nekih mojih osobnih stavova. I naravno svaka marka ima losih modela, frend je imo f10 525d i to je uzas stalno se neki krc kvario ali ne vicem da je zato bmw los, a da ih idem slikat vj mi da bi bilo svih marka samo sto imam pametnijeg posla u zivotu, ali kad smo vec kod marki peugeot skuter nebi nikad kupio ali ne vicem da je los dok evo npr matija pljuje po njemu a lik na tjednoj bazi otvara blokove i to je onda neunistiva strojcina? Radije bi i gmizao sa pezom nego otvaro blokove svako malo. Poanta price je da treba bit objektivan i ne uzdizat 1 proizvod a ostalo ne valja.
--- Kraj citata ---
Pa eto vidis dobar si, kuzimo se. Ti ces gazit vw, bome gazit cu ga i ja i Marinko takodjer. Francuza ces gaziti ti mene ce izjebat za tebe i Marinka skupa, iako ce i Mario, a bogami i MariJo ispozdit na neke sitnkce.
Na stazi ti drzi i felga. Ako si se vozio kad na felgi onda ces skuzit, tamo asfalt jede i plastiku. Naravno da se necemo voziti kaonsivonje po skliskom, nismo debili. Medjutim, ti kad pazis na takvim zajebanim uvjetima, varljiva guma hoce zajebat, dok pazis jel.
Necu ja popljuvat nicije pozitivni iskustvo, ali pretpostavke sto bi bilo i sto je bilo kod onog preko vec se moze...
dario007:
--- Citat: srunner221 - 25 Siječanj, 2021, 09:29:32 ---Humoristicna serija, ne razumijem kako je sad sodoma i gomora, ganjacina i nezz sta pa je u redu da se turbo stepe na tako maloj kilometrazi? Svaki auto nebitno na marku kojem se tako brzo stepe je po meni smece i bit ce smece te tu nema rasprave, 2. Stvar davnih dana sam reko da ce se to stepst, 3 cilindra dizlo ic nacipavat u nebesa pa daj me nemojte jebat uzmes odma nesto jace i mir. 3. Stvar da se to desilo na nekom francuskom vozilu bilo bi odma a klasika smece, stari ima megana 1.9dci i autu svi jebu majku na najjace oces na hladno ovako onako i vidi cuda uvijek vozi a francusko smece je. Osobno imam passata i j**** mu mater 0-24 (1.8t) cca 350k vidi cuda nista mu nije. Prije njega cim sam polozio sam imo isto passata (isto 1.8t) koliko je bio kod mene cca 120tkm niti jednom nisam promijenio niti ulje niti filter a u blokadi od jutra do sutra eno susjed ga jos vozi i ide a auto sad ima cca 450tkm. Sad francuz ovo a svabo je ono je cista glupost jer i jedne i druge vidim po cesti kako krepavaju. A ovaj forum je u najmanju ruku postao cirkus ono sta 2-3 kazu to je svetinja i nedo bog drugacije nesto rec.
--- Kraj citata ---
Kad bus znao sta se sa tim passatima bilo od nula kilometri do danas onda te mozemo uzet kao relevantnog,ovako kaj se tebi nije steplo u 20tkm koliko ga vozis nije neko mjerilo.
I zakaj se 3 cilindra nebi smjelo nacipat,ljudi su cipali i slabije aute pa se voze.Meni je samo greska sto nisam odma izvadio dpf i egr,manje bi bilo pogubno za turbinu,ali to bum sad napravio.A ako uspijem naci turbo sa 105ks i to bum metnuo i onda ide jos na docipavanje na jedno 135-140ks,ovisi koliko se bude dalo izvuci...
srunner221:
Svaki od njih je kod mene preko 100 tisuca kilometara kao sto sam i napisao tako da ne pricaj gluposti. I jako dobro znam koje su im mane i koje su mogucnosti a ti ako mislis da to znas bolje od mene slusam argumente. Nasluso sam se prica kak su to usrani motori ali vecinom od ljudi koju su zatucani na neki tdi i. Da se ne smije cipat nisam reko, ali da se nemas kj cudit jesam i stojim iza toga a za ovo 1r0ks cu samo rec sretno i u takve gluposti se nebi nikad upusto.
A sto se tice videa ne kuzim sto si htio rec, da na mjestu nece udarit blokadu? Da ima rev limiter neki vjerojatno?
Corector:
Na video ti cvrci masina, cvili kao misevi nesto.
Evo, j#bo mu francusku kvalitetu. Mi se razgovarano, sjednem i naletim na crkotinu. Sjeo na skuter, reko necu s autom, garant cu uhvatit sliku, kad naletavam na ovo.
Zivjeli vi meni sto godina, ostali netaknuti od francuske crne pogibije takodjer, necu vise nista komentirat, samo slike stavljam, a vi recite sto god zelite, a ja cu samo prilagati slike. Zivjeli, legende ste svi, i nemam nista protiv nikoga osim francuskih vozila, jebiga.
Dakle, ja ne idem u aktivan lov, ja ne stojim ispred servisa pa da kurvinski cekam tamo, lokacije su jasno prepoznatljive diljem grada. Ja sam umjetnik i fotograf, slikam na francuski nacin :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju