Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
ljubo46:
--- Citat: dario007 - 24 Siječanj, 2021, 17:06:36 ---Cipan je do amena i vec 2mj zvizdi turbo,mislio sam da je gibljiva cijev,al ipak je turbo bio
--- Kraj citata ---
Koliko imas km na satu?
Od buraza je nesto preko 161k isto mapiran ali kod muhe i turbo za sad ne daje znakove kihanja...dapace auto radi ko kad sam ga dovezao s 58k km. Isto ubijanje i kalnje ali nikad na hladno :icon_thumright:
Corector:
A cesto ces tesko skuzit. Kod mene je na passatu otisao na 290tkm negdje, a pod chipom je bio brijem oko 70tkm. Isao odlicno i samo odjednom bijeli dim. Djubre ima kratku getribu, a 5. mu dodje ko 4. na gebi s 6 brzina danas. I kad ode na autocestu to se vrti i bruji. Al s obzirom na kilometrazu i da je cipan, sasvim soldina racunica, i kad se generalno sve sagleda ne pamtis nikakva prcenja i nemas potrebu mijenjati taj auto. Gadno je kad nesto jako pazis, i normalan si, a razvali te, e to hejtam na najjace.
v3kac:
ha joj passat pa onda crko...kum od pokojnog tasta(prvi vlasnik 92 novi) nasjljedio to smeće sa golf s td motorom onim tvojim neuništivim, majke ti ga prčim koja je to prolivača nikad ispod 10 litara nije mazo, kvake nikad nijedne na njemu zbog one mutave maske se valjda i uvijek lagano pregrijava...tipično vau vau smeće razvikano, na kraju je još to rastureno smeće prodao za 500 eura.
dario007:
Na satu je 112tkm.Na hladno nije nikad pržen,ali je przen ostalih 90% vremena pa me brzi odlazak turba ne cudi.Prvi put je prozvizdao nakon dugog ganjanja punog gasa na autoputu.Tada je EGT odlazio prilicno visoko i jbg.
Problem je jako teska noga i vjerovatno pre mali turbo.Full boost je imao od 1600rpm i sa pola gasa.Tako da ispada da je taj turbo gotovo stalno u full boostu.Iako je mapiranjem tlak turba isao minimalno gore,sa 1.5bar kojeg je imao u overboostu sad je na 1.58bar uz duze zadrzavanje full tlaka.
Corector:
--- Citat: v3kac - 24 Siječanj, 2021, 22:03:06 ---ha joj passat pa onda crko...kum od pokojnog tasta(prvi vlasnik 92 novi) nasjljedio to sme%u0107e sa golf s td motorom onim tvojim neuni%u0161tivim, majke ti ga pr%u010Dim koja je to proliva%u010Da nikad ispod 10 litara nije mazo, kvake nikad nijedne na njemu zbog one mutave maske se valjda i uvijek lagano pregrijava...tipi%u010Dno vau vau sme%u0107e razvikano, na kraju je jo%u0161 to rastureno sme%u0107e prodao za 500 eura.
--- Kraj citata ---
Svasta. Rekao sam u par navrata i ponovti cu opet, jer si u pravu, ali i nisi shvatio o cemu sam govorio. :toothy12:
Jel ti mozes shvatiti da ja nemam TD motor? Dakle nemam 1.6 turbo dizel motor.
Nego imam TDI, oznake 1Z, to ti je turbo dizel injection 1.9 motor, s intercoolerom. Jebiga, nafunjio si se zbog ovih gluposti i cinjenica, al ne budem lupio toliku glupost.
Zaletio si se i zabrijao malo. Slazem se za 1.6TD da nije bio vjecan, ali informiraj se malo o ovom neunistivom motoru, to ti je prvi tdi napravljen, izuzetno robustan stroj kojem ne pucaju glave kao na tim prvim TD verzijama, nema niti DM FW.
Ne kuzim kak se ljudi mogu toliko loziti na aute, i ja vozim najvece smece pored svega, ali mogu se nositi s tim jer vec cetvrtu sezonu je sve besprijekorno. Ne bih mogao da moram zvati slep sluzbu, evo priznajem. Onak, zbog nekog senzora, ili da mi grune malo malo dosjed dizne, i tak te neke zajebancije sitnice. Radje nek se sasipa sve, pa cu uredit i odvozit do slijedeceg, nego da me musice zajebavaju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju