Ostalo > Razne offtopic teme :)
VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA
Deki.:
Pred jedno dvije godine lik je po Puli lijepio jumbo plakate jer su mu u ovlaštenom servisu 4god staru 208 proglasili neupotrebljivom
matija84m:
Ma scenic.
Ma karikirano sam rekao da se nemoze popravit. Moze se sve popravit samo sta kosta da bi kupil dva nova auta jer su cjene takve kakve jesu.
Znaci struja je katastrofa opcenito i steka sve
Dizne su propisale prerano
Masina nauljena na sve strane
Ventilator pali kad treba i kad netreba
Ksenon se ne regulira sam kako bi trebao
Klima se upali kad se njoj hoce
Ventilator isto takobradi kako mu se da
Kardan volana ima lokera znaci od volana do letve loker
Retrovizori sklopivi rade kad oni zele
Senzor za kisu radi kako mu se kada digne
Zadnji brisac radi ponekad
Plastke skripe sve
Prosli vlasnik je zamjenio ventile na kotacima i stavio obicne tako da ne pokazuje pritisak. Jer su ventili sa senzorom bezobrazno skupi
Parking senzori ne rade, navodno crklo nesto neznam ni kako se zove
Eger ventil neradi, ocitava krivi polozaj navodno
Ima tu jos ponesto kaj se nemrem ni sjetit.
Uglavnom auto na 250 000 ima previse crkotine na sebi.
Ne zelim ga sa nicim usporedivat ali ford mi je na 300 000 i nema nikakvih glupih kvarova kakvi su na renaultu.
PchelaUbica:
A majku ti isusovu pa koja god i masina?
Ja sam mislio da ti govoris za 206 jer sam ju imao i sa skoro 300 000 je osla u zg i jos bezbrizno vozi. A nikakvih problema s njim nije bilo . Al ovo je teski fuseraj sto si nabrojao .
matija84m:
--- Citat: PchelaUbica - 07 Siječanj, 2021, 16:09:10 ---A majku ti isusovu pa koja god i masina?
Ja sam mislio da ti govoris za 206 jer sam ju imao i sa skoro 300 000 je osla u zg i jos bezbrizno vozi. A nikakvih problema s njim nije bilo . Al ovo je teski fuseraj sto si nabrojao .
--- Kraj citata ---
2004.g
1.9dci 88kw
Ma smece generalno. Rupa bez dna, stalno trazi ulaganja neka.
Ja sam navikal na forda koji vozi bez ulaganja, samo servis i gas dalje.
matija84m:
--- Citat: Deki. - 07 Siječanj, 2021, 15:49:37 ---Pred jedno dvije godine lik je po Puli lijepio jumbo plakate jer su mu u ovlaštenom servisu 4god staru 208 proglasili neupotrebljivom
--- Kraj citata ---
To me nista ne cudi. S obzirom na kvalitetu dobro je i podural :dajmenemojj:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju