Ostalo > Razne offtopic teme :)

VRHUNAC FRANCUSKOG STROJA

<< < (45/119) > >>

Corector:
Nema nikoga vise s francuzom, svi su izumrli, vecina ih je promenila brand, ostala su samo vecna kola. Znaci u 13 godina over stari moj, sve je to vec reciklirano. Tko je god probao sa mnom stati na vremensku crtu s francuzom, spusio je. Kao i onaj naivac s relativno tada novim 307 sto je se nasukaonna otok, ili onaj 308 CC kad je poludio pa prosao kroz 3 crvenanza redom ispored Velesajma jer je nas 5 u vecnim kolimanismijavalo lika s curom u Pezi. Svi su pali na razlicite nacine, i nije ostao niti jedan danas. Nemate pravo pricati kad nemate, zao mi je.

PchelaUbica:

--- Citat: matija84m - 07 Siječanj, 2021, 12:36:23 ---Imao fiata pa mjenjao ovjes dva puta godinje i radio spur :dajmenemojj:
Postanes rob tome autu. Tko nije probal neka si ga kupi pa ce osjetit na svojoj kozi.

Za renault nemam rijeci. Ko voli nek izvoli. Samo cu rec da je moj stalno kod majstora i zakljucak je da to smece nemres ni popravit :hello:

--- Kraj citata ---

Ee sta ti je oslo na francicu?

Corector:
Kazu da svatko ima pravo na svoje misljenje. Ja se ispricavam, ali za francuza to nije dozvoljeno. :toothy12:

matija84m:

--- Citat: PchelaUbica - 07 Siječanj, 2021, 13:50:54 ---
--- Citat: matija84m - 07 Siječanj, 2021, 12:36:23 ---Imao fiata pa mjenjao ovjes dva puta godinje i radio spur :dajmenemojj:
Postanes rob tome autu. Tko nije probal neka si ga kupi pa ce osjetit na svojoj kozi.

Za renault nemam rijeci. Ko voli nek izvoli. Samo cu rec da je moj stalno kod majstora i zakljucak je da to smece nemres ni popravit :hello:

--- Kraj citata ---

Ee sta ti je oslo na francicu?

--- Kraj citata ---

A jooooj. Sve kaj je moglo i cak i ono za kaj mislis da ne postoji i to se pokvarilo.
Mogao bi jedan veliki popis napravit.
A cjene djelova? E to je prica za sebe.
Brisaci prednja dva su 250 kuna sa dobrim popustom koji imam:tuptup:
Daj neka me netko prosvjetli i kaze da je to normalno :pop:
Ili sam ja zaostal pa jos zivim u svjetu kada su brisaci kostali od 10-15 kuna komad. :dontknow:

PchelaUbica:
A zanima me sta tocno ti je oslo , mislim sta se to ne moze popravit?  Jel to za onog 206 sto si pricao ili neki drugi auto?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju