Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vožnja do Slovenije, TRBOVLJE, LIGHT TRIP ~100KM 1WAY
Tomi_ZG:
Tripčina je bila za Oskara!
Jedno zamorče se prepalo tripa i odlučilo izdušit,ali se zato vlasnik ostatak dana vozio ko direktor
Dočekani smo sa najboljom mogućom rečenicom - idemo prvo jesti :toothy10:
Žiga i njegov otac su bili vrhunski domaćini,a tebi Žiga još jednom veliko hvala kak si nas ugostio i počastio,nema puno ljudi koji bi to napravili :notworthy:
dacerovs:
Mrale, sjedni ti na Nmaxa ja cu ne Pezu i maznut ces me.
Prvo u startu je tezi od peze barem 20kg, Nmax broj 130kg ja 87kg.
Drugo, da si odvozio Mariju Reku sa njim, nebi mi ga vise vratio u ruke, znaci ono je adrenalin vrh!!! Ja mu gasa nisam pustao osim iza tebe kada smo se vracali prema vrhu, prebacujem lijevo desno desno lijevo ko igracku, stravaaaa.
Jedva cekam nove gume stavit pa da i ovdje po sjebanom asfaltu pokazujem moc, meni je ovo top skut j#bo mu ja mater sa tih 125cc, kakav Beverly kakve picke materine, Bev je samo za ravno i tjt i to je k**ra* od posla.
Nebi dao pola Nmaxa za Beva250.
Btw, svaka cast za tvoju Puru, ide odlicno i nemas tu vise sta cackat, prva liga!!!
matija84m:
Ma nmax je za oskara :icon_thumright:
Pegliramo i preticemo samo tako. Sa cca 300kg. Cim se pojavi ravnica evo nas na 100gps-a :headbang: Znaci mali agregat sa malo konja i malom potrosnjom da tako pegla. To je yamaha.
Ovo je bila tripcina za uzivanje. Dacerovs vozi ja razgledavam. Abs nas spasava da ne poginemo. Di cea bolji trip zamislit.
Dacerovs sad ima bonus kad mu yamaha crkne, pa moze samnom na trip :toothy12:
Corector:
--- Citat: matija84m - 08 Lipanj, 2020, 11:39:04 ---Dacerovs sad ima bonus kad mu yamaha crkne, pa moze samnom na trip :toothy12:
--- Kraj citata ---
Nemoj dozvoliti da ovo postane vic! :toothy3:
Tomi_ZG:
j#bo svu tu našu zamorčad,najbolja stvar na tripu je bila Alfa GTV,i normalno Gostilna Bigman
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju