Pozdrav iz Rijeke ljudi, evo da vam predstavim svog Sp 50 Runnera, 2004 god.
Malo povijesti o njemu, kupio ga od frenda prošle god, full serijala, znao sam da je neodržavan ali sam ga odlučio do kraja sezone voziti tako. Taman pred kraj godine zacvikao, bila je odspojena cjevčica ulja. Nemam pojma kako ali već je jednom bio ukraden i nestajale su sitnice s njega jer je mlađoj ekipi iz Ri fora igrat se s tuđim runnerima, ali dobro, saznat ću ja prije ili poslije kome se svidio moj
Uglavnom iskoristio sam ovo korona razdoblje za dovest ga u red, stanje je bilo užasno, pol brtvi falilo ne znam ni kako je radio iskreno, pol šarafa nije bilo u njemu, kaos sve u svemu. Cilindar izbrušen na 40.8 i stavljen Meteorov klip pošto nisam imao novca za nakitat ga kako treba. Promijenio remen, ulje u kočnicama i getribi, sve brtve, igličasti, ofarbao par plastika i stavio karbonske Polini usisne lamele 0.3mm pošto sam ih imao doma od prije. Za koji dan idu i gume nove, stavit ću Bridgestone ML 50. Trenutno je i dalje sve serijala ali čim sjednu neki novci ide Yasuni R i Multivar a s vremenom i kit, sad koji to ćemo još vidjeti.
El. čok mi nije radio pa je gutao 7l, sad sam ga zatvorio vidom i troši duplo manje ali me muči paljenje dok je hladan, moram mu zatvorit usis da bi upalio i onda odmah otvorit da bi radio. U svakom slučaju stavit ću ručni čok iako po nekoj mojoj logici na ovih 15-20 stupnjeva bi trebao palit i bez čoka ali dobro s tim ću se ovih dana poigrati pa ćemo vidjeti!
Evo bacio sam preneki dan fotosešn pa možete i bacit oko kako izgleda.