Ostalo > Razne offtopic teme :)

Sto nakon sudara?

<< < (3/4) > >>

igor.sb:
Sve se popravi
Kad odes na procjenu stete, i kad kasnije dobijes ponudu nagodbe i izjavu o namirenju, nista ne potpisuj to zapamti  :icon_thumright:
I moj savjet ako se ne mislis zajebavat i sam popravljat, trazit limara, dijelove, ustedi vremena i muke i idi u ovlasteni

dario007:
Klasika,auto u ovlasteni i njima potpises nek ganjaju osiguranje i zahtjevas sve nove dijelove,a odstetu za ozljede preko odvjetnika...

Odgovorno tvrdim da auto vise nikad nece biti isti.Moze biti jako dobro slozen,ali tesko u ovlastenom...Preporuka za limara i lakirera kod Javor i Sina,radili su mi 2 auta i jedni su od rijetkih za koje se mogu dati pohvale.

Kod odvjetnika zahtjevaj i isplatu za umanjenu vrijednost vozila.

Poggiali:
Ma mislio sam jedino u ovlasteni i ic, da sloze kak treba, ak su uopce u stanju... al lim se  ziher popigao ispod i to vise nikad nece biti to :( Mogu ga oni ispravit, al vise nema strukturnu cvrstocu ko prije.. mater mu kad sam baksuz :S

Oliverxxx:
Prije dosta godina kao suvozač na sličan način "zaradio" trzajnu ozljedu vrata...lječnička dokumentacija odvjetniku i kroz oko godinu i pol dobio oko12000 kn

dario007:
Mi smo sestrin nakon sto ju je zenska pomela vozili u Hyundai ovlasteni,3 puta su popravljali i onda smo jednostavno preuzeli auto jer oni bolje ne mogu.Decki moji to je bilo polakirano kao da su se djeca igrala,farove su pofarbali,gume oko zadnjih vrata,prelaz na crtu,narancina kora.Ja sam tak vikao u servisu,da su mi lakirera doveli glavu bi mu odserafio.Zafarbat tak sve na autu ko da je farbao ramu od ponija...
Evo sad nakon 2.g ljusti se boja na vratima gepeka...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju