Ostalo > Razne offtopic teme :)

Sto nakon sudara?

<< < (4/4)

Dragster 50:

--- Citat: Poggiali - 26 Svibanj, 2020, 21:46:00 ---Imal sam saobracajku danas, spucal me auto otpozadi, dok sam cekal da skrenem. Popunili smo izvjesca, otisli u osiguranje i tamo isto sve popunili, i stavil sam krizic da ima ozljedjenih, jer me vrat bolio, nakon sat vremena me jos dost jace poceo bolit vrat, glava i kicma, pa sam otiso do bolnice, dobio injekciju i ovratnik...sad me vec kolje kak injekcija popusta :/ uglavnom, zanima me jel na temelju te ozljede mogu trazit naknadu ?

--- Kraj citata ---

Ak hoćeš, javi se na pm da ti dam par savjeta i broj odvjetnice koja je mene zastupala.

JogFromYamaha:
Ides doktoru i das se pregledati komplet, ako te boli vrat to je trzajna ozljeda vrata i za to se dobiva otsteta od osiguranja.
Uglavnom moras imati papir od doktora kaj ti je i prijaviti prometnu nezgodu.
Bez papira nista.

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 11 Lipanj, 2020, 15:57:09 ---Ides doktoru i das se pregledati komplet, ako te boli vrat to je trzajna ozljeda vrata i za to se dobiva otsteta od osiguranja.
Uglavnom moras imati papir od doktora kaj ti je i prijaviti prometnu nezgodu.
Bez papira nista.

--- Kraj citata ---

Kaj nije to vec godinama nenaplativo ako nema vidljivih ostecenja, pogotovo u kombinaciji sa drugim ozlijedama?
Nekad se na to mogla fina lova izvuc, al negdje sam citao prije par godina da samo to vise ne prolazi, ili barem vise nije ni blizu iznosima koji su se nekad dobivaali samo na konto toga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju