75 kuna, 450grama bureka, mislio sam da je 400, 300gr tikvenjace i 300gr sirnice.
Ko sere da mu je skupi, neka ne baljezga, za onaj otrov od kebaba i u megic otrest 150kn za nista se ima...
Kila ti je od nekih 65kn pa do 77 za burek brijem.
Nakon sat vremena nikakvih nuspojava, ne dize se luk u zelucu iako fino mirisi prilikom kupovine. Mesina je prava i skakucem kao vjeverica, nema da mi se nista ne da.
Kad sam u zurbi, ovo mi je dobra stvar, ustekam kvalitetan i socan burek i udri dalje.
Ako pojedem Mek g#vn%, imam problema sa svime, unutarnji nemir me.pita koji sam to k**ra* pojeo i muci me, fale neki nutrijenti i muci me koncentracije, čmrljav sam si, sjeban i down, a sad nisam siguran dal podrigujem PP plastiku ili pak ABS...
S druge strane kad odem u shit pekaru, samo se iznerviram, osjecam se prevareno, a iznutra takodjer sve vrsiti i kaze "koju si to picku materinu pojeo, salji do odmah u djubre i salo, nista od makronitrijenata za izgradnju i produktivnost nisi uzeo, jebi mu majku"
Zamjensko danas, zamjensko sutra, bogami neces ni ti vise biti isti nakon nekog vremena... Ovako ja sjednem, zapicim koliko treba i dobro.
Nemres fulat, na malom rotoru kod FSBa I Filozofskog, odmah pored njih je konkurencija na koju se poserem, dosli da pometu kvalitetu. Trebao bi se iskenjat ispred praga cisto nek se zna, al ovi su blizu pa nije prikladno...