Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr50 savjet oko tuning dijelova

<< < (2/11) > >>

tdj595:
Ako hoces mijenjat centralni onda obavezno moras uzet variomat jer ti serijski nece dobro radit na tim mekanim centralnim ko sto je malossi ljubicasti.
Ako se odlucis za variomat, ni pod razno ne bacaj pare na polini hi speed, uzmi malossi multivar 2000 ili ako imas vise para onda mhr team multivar (ona verzija s kojom se ne dobije prednja remenica/polutka)

Red sponge isto prekrizi/samo vise smeca ulazi u usis, serijska spuzva je sasvim ok
Kad sve postelas, trebo bi imat dobar start na uzbrdici i vrtit oko 9200-9500 kroz ubrzanje. To  ces se morat malo valjcicima poigrat, a naravno karb treba bit dobro ustiman prije toga

Zigas:

--- Citat: tdj595 - 09 Svibanj, 2020, 23:48:20 ---Ako hoces mijenjat centralni onda obavezno moras uzet variomat jer ti serijski nece dobro radit na tim mekanim centralnim ko sto je malossi ljubicasti.
Ako se odlucis za variomat, ni pod razno ne bacaj pare na polini hi speed, uzmi malossi multivar 2000 ili ako imas vise para onda mhr team multivar (ona verzija s kojom se ne dobije prednja remenica/polutka)0

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

gavranpero:
Provjeri po gps, kod mene laže po satu i 20kmh. Probaj od 5.5 grama kako si prvobitno mislio. pa ćeš znati gdje dalje.

marinac:

--- Citat: gavranpero - 09 Svibanj, 2020, 23:53:10 ---Provjeri po gps, kod mene laže po satu i 20kmh. Probaj od 5.5 grama kako si prvobitno mislio. pa ćeš znati gdje dalje.

--- Kraj citata ---

Ma jasno, da.  Samo što nisam prije mjerio po GPS-u pa ne mogu usporediti. Napravit ću usporedbu po njegovom satu jer ću tak najbolje vidjet razliku, a naravno da ću onda izmjerit i po GPS-u da vidim stvarnu brzinu.

marinac:

--- Citat: Zigas - 09 Svibanj, 2020, 23:06:10 ---Ovi su za malossi FLY ili Deltu. Ako tražiš od malossija za serijko kvačilo, su crni.

--- Kraj citata ---

To su najmekši za moju serijalu i to kupim?
https://mstrgovina.hr/hr/Federi-kvacila-Malossi-MHR-Delta-kvacilo-crna-i-2-2mm-Racing-za-Kymco-Peugeot-Piaggio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju